2777
2789

بچه ها تورو هدا بيايد بخونيد مريضي اعصاب گرفتم

ديروز پدرشوهرمينا از مسافرت اومدن منم غذا پختم براشون تو يه ساختمونيم بعد پدرشوهرم گوسفند بريزه بود به من گف بيا گوشتاشو بشور منم شستم گذاشتم اونجا بعد رفتيم نشستيم منم پريود بودم كمر درد داشتم به زنش برگشت گف تو بيا ماساژم بده گوشتارو شايد دادم عروس چرخ كنه( مستقيم بهم نگف) بعدش منم وسايلامو برداشتم رفتم خونه خودم بالا بعد ٥ ديقه ديدم صداي دعوا مياد پدرشوهرم داره زنشو كتك ميرنه بعد زنش بدو بدو اومد بالا گف تو گوه ميخوري مياي خونه من غذا ميذاري به شوهرمم گف گوه ميخوري..معلوم نيس از من به پدرشوهرم چي گفته اونم حرصي شده كتكش زده اينو چقد ادم بايد نمك نشناس باشه جواب خوبياي طرفو اينجوري بده😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😶😑 وااا به شما چی، شاید پدر شوهرتون شما را مقایسه کرده ، گفته عروس زرنگه یا بیشتر به شوهرش ميرسه،  از این چرت و پرت هایی که مردا ميگن هواسشون نیست چی میگن،  هم سن و سال هستید؟؟