2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون

172 بازدید | 14 پست

اردیبهشتی هست 

من از خصوصیاتش میگم که متنفرم ببینم ماله شماهم اینطوره

همش میخواد حرف حرفه خودش باشه

خود خواه هست

عیب هاشو می گفتم زیر بار نمیره نمیخواد قبول کنه مشکل داره

میگن احساساتین اما من احساسی از شوهرم ندیدم😒

اگرم محبت کنه از چشم باید دربیاره

همیشه هم میخواد یه پله بلاترم باشه😕 و منو احمق جلوه بده

که هیچی بلد نیستم اون بلده

وشماهم از بدیهای شوهرتون بگین بدونم فقط ماله من این جوره

مرد فقط دی‌ماهی🤌

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من اردیبهشتیه ولی این جور نیست،،فقط یه اخلاقی داره اینه که حرفی بهش بزنم می گه ناراحت نشدم بعد زیر پوستی بعد یه مدت همون حرفمو تلافی می کنه،،مغرورم هست رفتارش با بقیه ولی احساسیه،،این جوره که خیلی راحت می تونه احساساتش رو کنترل کنه و خیلی راحت هم می تونه تبدیل بشه به یه آدم سنگ دل.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
همسر من اردیبهشتیه ولی این جور نیست،،فقط یه اخلاقی داره اینه که حرفی بهش بزنم می گه ناراحت نشدم بعد ...

خیلی بد تلافی میکنن شوهر من دقیقا صبر می‌کنه عین همون‌رفتارو می‌کنه و زهرشو می‌ریزه 😰

...
خیلی بد تلافی میکنن شوهر من دقیقا صبر می‌کنه عین همون‌رفتارو می‌کنه و زهرشو می‌ریزه 😰

دقیقاً،،بعد جالبه همسر من همون موقع که بهش اون حرف رو می زنم،،خیلی ریلکس و آروم هیچ واکنش خاصی نشون نمیده ولی بعد می بینم تلافی کرده،،این همه صبرش برام عجیبه،،من باشم تا جواب ندم همون لحظه دوام نمی تونم بیارم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اره بخدا آفرین  دقیقا همینطوره😐☹️برعکسش منم شما متولد چه ماهی هستی

خیلی اخلاق بدیه،،من مردادی ام.