بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقوا يعني طرف دلش بخواد و جلوي خودش رو بگيره من منظورم اينه كه طرف خودش هم خيلي نخواد
این یکم جای کار داره شاید تو شرایطش تا حالا قرار نگرفته مثلا من قبل ازداج این فکر رو راجب خودم داشتم ولی ازدواج که کردم فهمیدم کاملا از نظر جنسی سالمم مشکلی ندارم
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
عزیزم گفته تمایل ندارم بعد شما گفتی هرکی که شوهر نداره نباید هم تمایل داشته باشه من گفتم بره رابطه ...
خود من که مجردم. نمیگم تمایل دارم به رابطه جنسی. چون رابطه جنسی بدون ازدواج میشه زنا. اگه تو جامعه هم بگم میل به رابطه جنسی دارم و مجردم. فقط مردهای خراب دنبالم میفتند.
شاید اون دختر مجرد و خیلی از دخترهای مجرد دیگه هم همین طور فکر کنند.
کار درستو شما کردین تو ایران قبل از ازدواج جرمه و اعدام داره!
اينكه شرعا حرامه بله درسته. ولي جالبه از قانون چيزي نميدوني و مينويسي قانونه . در قانون بهتره بدوني حكم دختر مجردي كه رابطه داره ٩٩ ضربه شلاقه كه رابطه نامشروع داره .! و اون زن شوهر دار هست كه اگه خيانت كنه حكمش إعدامه و نه دختر مجرد .