2777
2789

اگه اسفند جراحي كنم ٢٢ روز ميتونم خونه استراحت كنم ولي ١٠ تومن گرونتر ميشه

به نظرتون كدوم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان انجام بدم بعد يه هفته بايد برم سركار ولي اونطوري ٢٢ روز خونه استراحت ميكنم

عزیزم اگه ۱۰ روز مرخصی میدن کافیه 

۱۰ روز اول مهمه بعد که اون آتل یا گچ رو بینی رو برداشتن دیگه باید به کارات برسی 

البته از روز سوم به بعد خودت بلند میشی به کارات می‌رسی

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
😂😂😂 اخه گفتم بيشتر بخوابم تكون نخورم خراب شع

نه بابا فقط چیزای سنگین ور ندار تا یه مدت مثلا ۴ کیلو شبم خوابیدن مراعات کن وگرنه تو استراحت طولانی اضافه وزن میگیری

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

الان عمل کنی جلو افتادی.ده روز کافیه بابا زیادم هست

ولي خوب ادم خوب بخوابه استراحت كنه ترميم بهتر صورت ميگيره تو بدن

صبح زود بايد پاشم تو رفت و امد خطرناكه

احتمالا همًن اسفند برم

من هفته پیش عمل کردم. واقعا بستگی به بدن و کار پزشک هم داره. مث امپول زدن، بعضیا دردشون میگیره، بعضیا نه. خواهرام هرکدوم عمل کردن ماشالله یه هفته‌ای پاشدن. من ده روز گذشته ولی هنوز هم اذیتم هم بدنم جون و توان نداره و همش استراحتم یا مسکن میگیرم. پس بهتره اول به بدن خودت دقت کنی بعد مشورت پزشک! که بتونی با خیال راحت استراحت کنی 

من هفته پیش عمل کردم. واقعا بستگی به بدن و کار پزشک هم داره. مث امپول زدن، بعضیا دردشون میگیره، بعضی ...

هم بيني و هم چونه؟

چونه تون عقب بود يا جلو؟

با كدوم دكتر؟

چقدر داديد؟

من اصلا نميدونستم چونه ام عقبه، رفتم مشاوره جراحي بيني بهم گفت مشكل اصلي چونه اته، الانم نميدونم بيفتم دنبال جراح بيني، جراح فك يا همين كه رفتم خوبه، گيج شدم كلا

ولي چك كردم ديدم راست گفته از لحاظ اصولي و طبق قواعد چونه ام عقبه و بايد اصلاح بشه

شنيدم عمل خيلي سختي هم داره

هم بيني و هم چونه؟ چونه تون عقب بود يا جلو؟ با كدوم دكتر؟ چقدر داديد؟ من اصلا نميدونستم چونه ام ...

بله هم چونه هم بینی. من چونم یکم عقب بود و باعث شده بود به نظر بیاد غبغب دارم درحالی که ندارم و توازن صورتمو ریخته بود به هم. من کل هزینم شد 85تومن .هزینش زیاد شد اما میخواستم شخصا خود دکتر جراحی کنه، چون بعضیا میدن به اد و انترنا. برای کارش منتظرم ببینم نتیجه چی میشه

اما از لحاظ درد؟ اگه برگردم عقب محاله چونمو عمل کنم.

بله هم چونه هم بینی. من چونم یکم عقب بود و باعث شده بود به نظر بیاد غبغب دارم درحالی که ندارم ...

با كدوم دكتر عمل كرديد؟

خواهراتون چطور؟

من دكتر حميدرضا كريمي رفتم ايشون هم گفت ٧٥ هر دو رو

از كجا بفهمم كارش خوبه؟

با كدوم دكتر عمل كرديد؟ خواهراتون چطور؟ من دكتر حميدرضا كريمي رفتم ايشون هم گفت ٧٥ هر دو رو از كج ...

خواهرم ایران عمل نکرد. من با دکتر کسری ثابتی عمل کردم جفتشو، تا اینجا که شکرخدا خوب بود. اگه بازم از نتیجه راضی باشم حتما یه تاپیک مینویسم دربارش. دکتر مولایی هم میگن خوبه! اما مراقب باشید حتما جینیوپلاستی انجام بدید اصلا پروتز چانه نذارید که باعث فرسایش استخوان میشه به مرور زمان

با كدوم دكتر عمل كرديد؟ خواهراتون چطور؟ من دكتر حميدرضا كريمي رفتم ايشون هم گفت ٧٥ هر دو رو از كج ...

بعد اینکه علاوه بر جراح زیبایی، پزشکتون حتمااا گوش حلق بینی باشه.

میتونید روزایی که مراجعه کننده دارن برید مطب، از مریضا پرس و جو کنید، ببینید نتیجشون چطوره! اصلا هم خجالت نکشید با همه مریضا صحبت کنید از تجربیاتشون از دکترتون بپرسید. بحث سلامتی و زیباییهظ.  اخرشم به خدا توکل کنید خیره ان‌شالله

2810