2777
2789

سلام دوستان من ۵ ماه پیش سقط کردم بخاطر هیدروپس و الان رفتم دکتر برای بارداری میگه اقدام کن برای بارداری چون علتش مشخص نیست ولی احتمالش کمه 

نمی‌خوام ریسک کنم دست و دلم میلرزه تازه یکم حالم بهتر شده 

خواستم بدونم اگه تجربه دارین کمکم کنید و اینکه چه آزمایشی انجام دادین ؟

عزیزم منم تجربه هیدروپس اوایل هفت ماهگی رو دارم 

۹ ماه بعدش مجدد اقدام کردم و خداروشکر بچم سالم دنیا اومد

ما حتی خود جنین رو هم دادیم آزمایش ولی علتی براش پیدا نشد و از نظر ناسازگاری گروه های فرعی خون هم بررسی شدم که اونم مشکلی نداشت از نظر عفونت ها و ویروس ها بررسی شدم که بازم اوکی بودن حتی جنین رو هم بررسی کرده بودن از این نظر 

خلاصه که هیچ علتی براش پیدا نشد ، البته جنین ما کم خونی شدید گرفته بود که اون باعث هیدروپس شدنش بود ولی خب هیچ علتی برای کم خونیش پیدا نکردن 

شما هم نگران نباشید هیدروپس معمولا تکرار نمیشه مخصوصا اگه ازدواجتون فامیلی نیست 

ما تو یه گروه بودیم چندین نفر تجریه هیدروپس داشتیم و بعد اون اتفاق هممون صاحب اولاد سالم شدیم به لطف خدا

عزیزم منم تجربه هیدروپس اوایل هفت ماهگی رو دارم  ۹ ماه بعدش مجدد اقدام کردم و خداروشکر بچم سال ...

سلام عزیزم منم یکساله که سقط کردم تو ان تی عددش ۱۱ بود بدنش اب اورده بود و کیست هیگروما ،یه سقط دیگه هم داشتم تو ۴هفته ک‌نامعلوم‌بود الان مجددا میخوام اقدام کنم خیلی میترسم من ۲۷سالمه همسرم ۳۵

فامیل نیستیم خودم کاریوتایپ دادم نرمال بود بنظرتون چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم یکساله که سقط کردم تو ان تی عددش ۱۱ بود بدنش اب اورده بود و کیست هیگروما ،یه سقط دیگه ...

ان تیش خیییلی بالا بوده 

نگران نباشید انشاالله دیگه تکرار نمیشه 

منم قبل هیدروپسم دو تا سقط ۵ هفته و ۸ هفته داشتم و بارداری سومم هیدروپس شد و خداروشکر بارداری چهارمم بچم سلامت دنیا اومد 

بهتره یه مشاوره ژنتیک بشید و پیش یه پریناتالوژیست هم برید نظرشون رو بدونید ولی تو هیدروپس هفته های پایین معمولا کار خاصی نمیکنن مگر اینکه بگن آزمایش ژنتیک بدید که اونم بعید میدونم با یکبار هیدروپس و اینکه فامیل هم نیستید بهتون بگن که انجام بدید

قبل بارداری حتما چکاب قبل بارداری انجام بدید و از نظر قند و تیرویید اینا چک بشید و انشاالله این بار بارداریتون به سلامت طی بشه تا انتها

ان تیش خیییلی بالا بوده  نگران نباشید انشاالله دیگه تکرار نمیشه  منم قبل هیدروپسم دو تا ...

سلام عزیزم 

مشاور ژنتیک انلاین چند بار ویزیت شدم گفتن همسرم باید کاریوتایپو بده

تو حاملگی دومم که هیدروپس شد متاسفانه عکس دندان کامل انداختم 

پدرم اسکن قلب کرد اشعه داشت پیشش بودم 

نمیدونم چرا تو دوتا حاملگی تیرویید کم کار گرفتم قندم لب مرز بود

ولی اصلا مشکل قند و تیرویید ندارم

سلام عزیزم  مشاور ژنتیک انلاین چند بار ویزیت شدم گفتن همسرم باید کاریوتایپو بده تو حاملگی دوم ...

بله درسته کاریوتایپ رو زن و مرد جفتشون باید انجام بدن

خب همون عکس دندان و اشعه ای که پدرتون دریافت کرده خودش خیلی میتونه خطرناک باشه برای جنین و چه بسا واقعا علتش همینا بوده 

تو بارداری تیرویید معمولا بهم میریزه 

منم همیشه کم کار میشه تیروییدم تو بارداری ها در حالی که حالت عادی همیشه نرماله، واسه همون میگن تیرویید برای بارداری بهتره زیر ۲.۵ باشه چون ممکنه با بارداری بالاتر بره و کم کار بشه 

به نظر من شما همون تحت نظر یه پریناتالوژیست خوب باشید تا تو دوران بارداری هم خیالتون راحت باشه از هر نظر 

منم دیروز غربالگری اولمو رفتم ، دکتر گفت اندام های تحتانیش ینی کمر به پایین خوب رشد نکرده، خیلی نارا ...

برو پیش پریناتالوژیست خوب تا خودش سونو انجام بده و جنین رو بررسی کنه 

عزیزم منم تجربه هیدروپس اوایل هفت ماهگی رو دارم  ۹ ماه بعدش مجدد اقدام کردم و خداروشکر بچم سال ...

خدارو شکر عزیزم

من و شوهرم دختر عمو و پسر عمو هستیم شوهرم که کلا میگه حرفشو نزن بچه نمی‌خوام اما خودم دلم طاقت نمیاره سردر گمم

[QUOTE=315822906]منم دیروز غربالگری اولمو رفتم ، دکتر گفت اندام های تحتانیش ینی کمر به پایین خوب رشد نکرده، خیلی نارا ...[/QUOTE😥😢 انشالله خیره عزیزم امیدت به خدا باشه 😭 دختر من باید ۵ روز دیگه به دنیا میومد برام دعا کنید لطفاً 

خدارو شکر عزیزم من و شوهرم دختر عمو و پسر عمو هستیم شوهرم که کلا میگه حرفشو نزن بچه نمی‌خوام اما خو ...

نگران نباش آقایون از این حرفا زیاد میزنن ولی ما خانما کار خودمون رو میکنیم 😬 

نگران نباش انشاالله تکرار نمیشه 

چون فامیل هستید حتما یه مشاوره ژنتیک داشته باشید و تحت نظر پریناتالوژیست باردار بشید تا سونوها رو خودشون انجام بدن