2777
2789
سرگیجه هم داری؟اگه داری،مبتلا به سندروم منییِر هستی و درمان نداره.

نه سرگیجه ای که اجسام برام چرخ بخوره ندارم فقط گیج ومنگم سرم سنگینه بیشترم داخل جمع...سرم انگار داخلش هواست...بی قرارم

نه والا خیلی ناگهانی سرگیجه ای گرفتم مثل فشار افتادن بود میگفتم میخام بمیرم عجیب بود رفتم گفتن مایع ...

دایی و خاله شوهرم اینطوری بودن

تقریبا یک ماه استراحت کردن و داروهاشونو خوردن خوب شدن

نگران نباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانم این مشکلو داشت. یکسال طول کشید سرگیجه شدید تهوع وحشتناک علائمش بود. خیلی متخصص کوش رفت بی فایده بود. در نهایت یه کلینیک شنوایی سنجی رفت ماساژ مخصوص داد سرشو. یجورایی مایع گوش برگشت سر جاش. دو جلسه رفت. س گیجش تهوعش خوب شد واقعن. فقط الان یه کم احساس کیپی میکنه تو گوشش

سلام مامانم این مشکلو داشت. یکسال طول کشید سرگیجه شدید تهوع وحشتناک علائمش بود. خیلی متخصص کوش رفت ب ...

سلام خب منم رفتم مانور داد برام...نمی‌دونم واقعا من مایع گوشمه یا استرس اضطرابه....الان مادرتون توروخدا راحت بیرون و مهمونی وبازار میرن؟؟

توروخدا داروهاشون چی بود؟؟الان کامل خوب شدن توروخدا

من ازشون نپرسیدم داروهاشون چیه ولی یادمه کامل استراحت میکردن حتی برا دستشویی رفتنم یکی دستشونو می‌گرفت

ولی الان خوب خوبن

من بیشتر ترسش تو دلمه....شما تجربه منییر دارید؟؟منییر سرگیجش اجسام چرخ میخوره؟

منییر دارم.کلا این بیماری بخاطر شوک خیلی سنگین به بدن بوجود میاد.استرس ونگرانی زیاد باعثش میشه

سرگیجش جوریه که انگار تو سفینه فضایی های سهربازی نشستی و باسرعت خیلی زیاد داره میچرخه وهمزمان بالاپایین چپ راست میشی.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
منییر دارم.کلا این بیماری بخاطر شوک خیلی سنگین به بدن بوجود میاد.استرس ونگرانی زیاد باعثش میشه سرگی ...

شما چند وقته اینجوری هستید ؟؟شما بازار و مهمونی اینا راحت میری؟؟من سوار سفینه نشدم تاحالا...اما سرگیجه چرخشی ندارم یه لحظه انگار فشارم میفته اینجوری میشم اما خب فشارم چک کردم نرماله