2777
2789
خب مشکلی نیست،پیش ماماها قدیمی رفتید

عزیزم نمیخای بگی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای عجیبش اینجاس که هیچ مشکلی ندارم😐  شش سال پیش با اولین اقدام باردار شدم و دخترم دنیا اومد ...

ای یو ای چقد شهر شما؟ تو مطب یا کیلینک

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
بگو دیگه اسی میخوام به دوستم بگم

من ی خانم از ی شهدی میشناسم خیلی خیلی دستش خیره و میتونه کمک کنه چ مشکل اقایون چ خانما ،خیلیا نتیجه گرفتن همسایمون جاریش و...

ای یو ای چقد شهر شما؟ تو مطب یا کیلینک

دکتر گفت تو مطب انجام میدم هزینه ش هم ۱۱۰۰ خودم میگیرم

با دارو و سونو و اینا فک کنم دو سه تومن بشه...

عکس رنگی هم فردا نوبت دارم گفته ۸۰۰

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببین من سالمم شوهرمم سالم یکم دارو دکتر میاد تخمک ها عالی اقدام میکنیم ولی نمیشه پریودم منظم🥲

خودت دیگه اینارو بهش بگو زنگ زدی بهش،هزینشم میگن خیلی پایینه خیلی شاید پول ی ویزیت بلشه داروهاشم اصلانم اونجور نیست ک فک کنی،دستشم خیره خیره

دکتر گفت تو مطب انجام میدم هزینه ش هم ۱۱۰۰ خودم میگیرم با دارو و سونو و اینا فک کنم دو سه تومن بشه. ...

🤐چ خبرهههههه واقعا؟؟؟ با۴ تومن ناباروری میتونی ای وی اف کنی.ن بابا نهایت بشه۱ونیم

خودت دیگه اینارو بهش بگو زنگ زدی بهش،هزینشم میگن خیلی پایینه خیلی شاید پول ی ویزیت بلشه داروهاشم اصل ...

کیو میگی؟ کجاس؟ اسمش چیه؟؟ شمارش چیه؟

🤐چ خبرهههههه واقعا؟؟؟ با۴ تومن ناباروری میتونی ای وی اف کنی.ن بابا نهایت بشه۱ونیم

پرسیدم عزیزم خودش گفت...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میگم چرا نگم اینجا نمیشع بیا پی وی تا ادرسو شمارشو بدم 

برا خودم نمیخام برا دوستام میخام اینجا تگشون کردم همیتجا بگو بیان ببینن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
کیو میگی؟ کجاس؟ اسمش چیه؟؟ شمارش چیه؟

طرفا ساوه همدانه،ی خانم سنش پنجاه شصته از قدیم مادرشم این کاره بوده میگن خیلی لز این شهرا اطراف میان میشش و رازین