2777
2789

بابام‌سرطان‌ داره تهران بستری شده برا درمان مامانم همراهشه انقد حس افتضاحی دارم انقدر حالم بده انقدر روزا بد میگذره حالم بده خیلی بد دارم دق میکنم چرا زمان نمیکذره چرا بابام خوب نمیشه بیان مامانم هی میگه برو‌خونمون ب گلا آب بده بخدا میرم خونه انگارررفتم‌دزدی یجوری باعجله و‌سرعتی کارم‌و‌انجام‌میدم‌میام بیرون ک یادم‌میاد همه برقا رو‌روشن گذاشتم متنفرم از خونه ای ک‌خودشون‌نیستن خدایا دیگ‌تحمل ندارم😭😭😭خیلی حس غربت دارم توشهرخودم انقد گریه میکنم کور شدم دیگه هیچکس درکم‌نمیکنه شوهرم دعوام‌میکنهذچراانقد گریه میکنی بقیه میگن شورش و‌در نیار از ناراحتی هیچکس نمیفهمه چی داره بهم‌میگذره😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا. بچه ای مگه؟! واقعا چرا گریه میکنی؟! برمیگردن دیگه. چقدر لوسی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بمیرم برات عزیزم😭😭خدا سایه پدرتو همیشه با سر خودتو خانوادت حفظ کنه ب حرمت امام حسین 😭😭😘😘

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

عزیزت مریضه انگار خودت مریضی حاضری خودت مریض باشی ولی اونا نباش اما قشنگ من زندگی شما فقط ب پدر و مادرت خلاصه نمیشه زندگی تو ب شوهرت و از همه مهمتر ب خودت هم هست با گریه زیاد خودتو همسرت رو ازار نده سعی کن با این مسئله کنار بیای و سعی کنی بهتر زندگیتو اداره کنی شکر خدا که پدرتون هنوز زنده است و سایش بالاسرتونه پس غم و غصه و ناراحتی رو دور کن فلا

تو خانواده هم همین حص و دارم شهر ک هیچ

چرا خیلی حس مزخرفیه 

ایشالله سلامتی باشه همیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

میفهمم خونه خالی خیلی بده

ولی قوی باش تحمل کن انرژی مثبت بفرس براشون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....