2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان

386 بازدید | 15 پست

کسی معلم پیمانی هست قبل از زایمان رفته باشه مرخصی؟ چطوری اقدام کردین؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
یکی دوماه قبل با تایید پزشک میتونین عزیزم  نهایتش اگه ندادن دو هفته دوهفته استعلاجی میگیرین و ...

خدا خیرت بده کاش بشه من برای چهار هفته مرخصی میخوام ولی حالیشون نمیشه میگن حتما باید بری کمیسیون 😞

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوب کمیسیون برو اگر دلیلت موجه قبول میکنن

سخت قبول میکنن دوندگی خیلی داره

خدا خیرت بده کاش بشه من برای چهار هفته مرخصی میخوام ولی حالیشون نمیشه میگن حتما باید بری کمیسیون 😞

دکترتون باید هفتگی یا نهایت ۱۴ روزه بنویسه هرجند وقتی پزشک متخصص بنویسه کمیسیون حق مخالفت نداره فقط روند اداریه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..

خب برو کمسیون چیزی نمیشه 

من ۴ ماه استفاده کردم

نیازی به نامه آنچنانی نداره

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
خب برو کمسیون چیزی نمیشه  من ۴ ماه استفاده کردم نیازی به نامه آنچنانی نداره

کمیسیون رفتن راحته؟اخه میگن سخت قبول میکنن.مدارک پزشکی چیا میخواد؟

کمیسیون رفتن راحته؟اخه میگن سخت قبول میکنن.مدارک پزشکی چیا میخواد؟

نه اصلا

دکتر بنویسه بدلیل لک بینی درجا قبول می کنند یا هرچیز دیگه

پزشک عمومی امضا میزنه همین 

راحت برووو با خیال راحت سخته با بارداری سرکار رفتن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

کمسیون اسمش بزرگه 

هیچی

با خیال تخت برو استراحت بگیر

منم پارسال این موقع ها استرس کمسیون داشتم

اگه رسمی هستی چهارماه بگیر حقوقتو کامل میدن

اما اگه پیمانی هستی ۲ سوم حقوق بهت میدن

کمسیون اسمش بزرگه  هیچی با خیال تخت برو استراحت بگیر

نمیدونم خدا از زبونتون بشنوه 

نمیدونم خدا از زبونتون بشنوه 

همینه

یه پزشک عمومی نشسته

گواهی ازت میگیره یه عکس هم از آخرین سونوت ببر که بدونن واقعا حامله ای تامام

خب برو کمسیون چیزی نمیشه  من ۴ ماه استفاده کردم نیازی به نامه آنچنانی نداره

سلام عذر میخوام مزاحم میشم

ببخشید زایمان مردادماه باشه باز میشه مرخصی گرفت و اون سال تحصیلی رو مدرسه نرفت ؟

برای کسیکه اولین سال تدریسش هست چطور ؟ این امکان هست یا حتما باید چند سالی خدمت کرده باشه ؟ ممنون

سلام عذر میخوام مزاحم میشم ببخشید زایمان مردادماه باشه باز میشه مرخصی گرفت و اون سال تحصیلی رو مدرس ...

عزیزم

چهارماه می تونی راحت استعلاجی بگیری

حالا هر وقت لازم شد بگیر دکتر بنویسه مثلا درد و لک بینی راحت میدن 

یکی از همکارا آبان زایمانش بود فرودین تا خرداد گرفت

من اوایل بارداریم افتاد تابستون یک ماه مهرو رفتم شدم پنج ماه

از آبان رفتم استعلاجی

واقعا واقعا کار برای خانم باردار سخته برای من که اینطوری بود