2777
2789
عنوان

خانم های بارداری که جنسیت قطعی نی نی شون معلوم شده+ نظریه رمزی

| مشاهده متن کامل بحث + 99912 بازدید | 681 پست
بهترین راه تعیین جنسیت که زنای قدیمی تو اروپا انجام میدن اینه که پلک پایین چشم و میکشن پایین توی سفیدی چشم و نگاه میکنن با رگهای خون حرف وی انگلیسی درست میشه اگه تو چشم چپ باشه بچه پسره اگه تو چشم راست باشه بچه دختره از تو یه سایتی خوندم و رو خودم و خواهرم امتحان کردیم اونم تو هفته دهم مال من تو چشم چپم بود ودقیقا 2ماه بعد رفتم سونو و بجم پسر شد.و خواهرم هفته پیش رفت سونو وحرف وی تو چشم راست بود و بچش دختر شد.به نظر من بهترین راه تشخیص جنسیته.تو ما که درست جواب داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من الان تو سایت خارجی تحقیق کردم سونو واژینال دقیقا همون سمته واقعیه
یعنی فقط سونو شکمی که برعکس میشه
سونو واژینال همون سمت واقعی هستش با این حساب برای من سمت راست و پسره ایشالا بعد سونو میام نتیجه میگم
سلام دوستان.من بالاخره جنسیت نی نیم مشخص شد.گفتن پسره،اما اینجا دوستانی که راهنماییم کردن گفتن دختره.کلا به نظرم خیلی به این چیزا دل خوش نکنید.این فقط دست خدا هست و بس و خدا میدونه چیه.برا من که همه ی چیزا اشتباه شد.مثلا حرف v که میگن تو چشم چپ باشه دختره.مال من تو چم چپم بود.برا من فقط اون زنجیر طلایی که رو نبض دست میگیرن درست در اومد.البته اینا همش واسه سرگرمیه.ان شاالله که نی نی همگی سلامت و تندرست باشه.
🌟حالا دو قلب دارم اما هر کدام را که بدهم جانم میرود...🌟
سلام ، هفته 13 رفتم سونو ...نی نی م خوابش میومد و همکاری نمیکرد دکترم گفت احتمالا پسره ولی فعلا به کسی نگو ... تو عکس سرش سمت راست و پاهاش سمت چپ رحم ه ....از اول بارداری آری سنگینی شو سمت چپ احساس میکنم الان گاهی وقتا سمت راستمم حسش میکنم...ویار خاصی ندارم فقط به بوی گوشت و پیاز داغ حتی عطر و ادکلن حساس شدم ...زود سردم میشه ...از اول بارداری تا حالا که هفته 15 هستم 4 کیلو اضافه کردم ..باسنم و سینه هام زود بزرگ شد نوک سینه چپ بزرگتر از راست...حرف وی تو چشم چپ ه ...رشد موهای بدن کم شده ...خانومای عزیز حدس شما در مورد نی نی من چیه؟
ماندانا جان اول که به سلامتی ان شاالله که سلامت بغل کنی نی نی رو. علائمت بیشتر به دختر میخوره اما خیلی به علائم دل خوش نکن.اگه دکتر سونو ان تی خوب باشه درست گفته.منم دکترم تو 12 هفته گفت پسره.آنومالیم گفت پسره. ان شاالله که سلامت باشن پسر و دخترش فرقی نداره گلم
🌟حالا دو قلب دارم اما هر کدام را که بدهم جانم میرود...🌟
براى من سونوى واژینال بود دختر بود اگه بگیم سونوى واژینال برعکس شکمیه این نظریه درست بود اما سونوى واژینال تا جایى که من مى دونم برعکس نیست
🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
2810