2777
2789
عنوان

هدیه بیت رهبری برا دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 3493 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ۴۰خورده ای

واقعا چطور

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

چی نوشتی ادرسش کجاست 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
مبارکه،چقد طول کشید واریز کردن؟

برا من بعد بیست روز جواب اومد شماره کارت بانک ملی با یکم مدارک میخاستن مدارک پزشکی و اینا خودش نوشته بود دیگه بعد از اون یکماهه واریز شد پیامم اومد هدیه بیت رهبری برا شما 

رفتم پست گفتم میخام نامه بنویسم بیت رهبری 

نامه رو کجا نوشته بودی ؟ کدوم استانی 

بنظرتون منم درخاست کمک بدم قبول میکنن

برا من بعد بیست روز جواب اومد شماره کارت بانک ملی با یکم مدارک میخاستن مدارک پزشکی و اینا خودش نوشته ...

هدیه دادن با اون وام فرزند اوری فرق داره 

منم دوقلو دارم منتها هنو دنیا نیومدن چند وقت بعد تولد باید مدارک بفرستین 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
هدیه دادن با اون وام فرزند اوری فرق داره  منم دوقلو دارم منتها هنو دنیا نیومدن چند وقت بعد تول ...

سلام گلم اره اون وام باید بری بانک چون دوقلو داری باید برا هر کدوم وام جدا گونه بگیری یعنی اول مشخصات فرزند اول که چند دقیقه بزرگتر رو ثبت و ثبت نام میکنی بعد پرونده جدا برا فرزند دوم بانکها بهت نمیگن کلش یه وام میدن ولی دوتا باید جدا بگیری مبلغشم بیشتر میشه در مورد هدیه رهبری هم همنجوری دادن به ما فقط نامه نوشتم بعد تولدشون