2777
2789

میگم خدایا این چه قسمتیه من دارم هرکی میاد نمیشه میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن اونوقت دخترای کوچیکتروزشت تر از من همه از دم ازدواج موفق داشتن مگه من چه گناهی کردم ک به هیچ وجه نگام نمیکنی دلم گرفته ازاین همه ناخوشی زندگی خوشبحال همه ادما که زندگی به کامشونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دحتر جاری خواهرم اینقد زشت اونوقت یکی هست اینقد زیبا دختر جاری خواهرم به اون زشتی وحشتناکی شوهر کرد شوشگله نه سیل سرخ مال شغاله

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

مقایسه نکن خودتو منم خدا نخواسته هنوز بچه داشته باشم اوایل ناراحت میشدم کسی بچه دار میشد الان واقعا ب این باور رسیدم خدا هر چی خیر و صلاحم باشه واسم رقم میزنه 

چند سالته قدیم کسی که دوست داشته باشع یا نامزدی بهم خورده خاطر خواهی چیزی نداشتی؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
مقایسه نکن خودتو منم خدا نخواسته هنوز بچه داشته باشم اوایل ناراحت میشدم کسی بچه دار میشد الان واقعا ...

شاید باورت نشه ولی از شنیدن خبر زایمان بقیه هم ناراحت میشم دوس داشتم ازدواج کنم فقط بخاطره بچه

2810