2777
2789
عنوان

پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و آزارگر

| مشاهده متن کامل بحث + 16950 بازدید | 1538 پست
قربون خدا برم شرایطی پیش اورد که دقیقا ازجایی ک خورده بودم ضربه زدم، یعنی نه خودشون فک میکردن و نه م ...

دقیقا خیلی خوب کردی ببین انتقام خوبه هرچی بگیم ن بده ولی خوبه ولی من و. قعیتش پیش نمیاد نمیدونم شایدم پیش اومده من اوسکول بازی آوردم عین همیشه و جای انتقام گرفتن رفتم دلسوزی و کمک کردم

ببین اصلا من مال این دنیا نیستم گاهی به شوهرم. میگم من مال این دنیا نیستم بخشی از عصبانیتم از خودمه ک چرا وقتی اونا براشون شکست اومد من انتقام. نگرفتم بجاش رفتم دلسوزی و کمک. کردم حس احمق بودن میکنم اما میدونم بخاطر ذات خوبه ولی حرص و خشمش برا منه

دقیقا خیلی خوب کردی ببین انتقام خوبه هرچی بگیم ن بده ولی خوبه ولی من و. قعیتش پیش نمیاد نمیدونم شاید ...

اره برا منم پیش اومده که رفتم کمک، 

شاید تعجب کنی ولی از انتقام گرفتن حتی ناراحت هم شدم، در حالی ک کار درست بود، انگار ته دلم میگه که باید برعکس و مث همیشه بزرگواری میکردم، 

مارو طوری تربیت کردن که دایم دست ب سینه در خدمت باشیم بخاطر همین هم از خودمون خشم داریم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره برا منم پیش اومده که رفتم کمک، شاید تعجب کنی ولی از انتقام گرفتن حتی ناراحت هم شدم، در حالی ک کا ...

آره منم همینم میشینم از خشم لبریز میشم میگم وقتش شد انتقامم میگرم نفلشون میکنم اما وقتش میشه میرم کمک و عذاب وجدان میگیرم اگه بخوام انتقام بگیرم بنظرم ماها خودمونو فراموش کردیم 

نمیدونم از ذات خوبمون ک دلمون نمیاد بدیم کینم یا چی اما بنظرم غلطه

من اگه حتی کلمه ای بگم کسی ناراحت شه با حتی فروشنده مغازه موقع خرید بخدا غذاب وجدان میگیرم خود خوری میکنم انگار فقط ساخته شدم از خودم ناراضی باشم

سلام کارلوتا جانسال نوت مبارک، چقدر خوشحالم که دوباره اینجا می بینمت و چقدر خوشحال ترم از این خبرای ...

سلام دوست عزیز

سال نوی شمام مبارک.

بله بعد از تلاش‌های زیاد و صرف وقت و هزینه. موفق شدم بر مشکل نشخوار ذهنی تا حد خیلی خیلی زیادی غلبه کنم. مادر من خودشیفته‌اس و من مطالعات خیلی زیادی در مورد شخصیت خود‌شیفته انجام دادم و اینکه چرا آدما اینطوری می‌شن. از طرفی با یک خانم روان‌شناس هم صحبت می‌کردم که کمکم کرد بفهمم تایید‌طلب هستم. تا اینکه کم‌کم به این نتیجه رسیدم بهتره وارد فرآبند بخشش بشم. عزیزان بخشش یک فرآیند هست و زمان‌بر و نسبیه یعنی اینطور نیست که شما یه دفعه تصمیم بگیرین و تو یه لحظه یه آدم رو به‌طور کامل  ببخشین. و مهم‌تر ین چیز اینه که یه فرآیند انتخابیه و به هیچ‌وجه نمیشه کسی رو واقعا تحت فشار و یا حتی ازسر ضعف ببخشید و اصلا لازم نیست به طرف بگید که اونو بخشیدید. حتی می‌تونید انتخاب کنید با اون فرد ارتباط داشته باشید یا نه و یا چطوری و چه‌قدر ارتباط داشته باشید. در واقع یک‌جور رها کردن کینه و خشم هست که شما فقط به خاطر خودتون انجام می‌دید و لزوما ممکنه دیگران ازش حتی خبردار هم نشن. شما کاملا آگاهید از آسیب و ضرری که فرد به شما زده و حتی می‌دونید ممکنه بازم ادامه بده ولی خودتون رو انقدر بزرگ و قوی میبینید که دیگه نگران نیستید و می‌دونید که دیگه بهش اجازه نمی‌دید. در واقع انگار یه‌جوری آدما رو مثل یه فیلم می‌بینید انگار از بالا می‌بینید نه به معنی غرور و تکبر و سلطه‌گری‌ها. بلکه از سر بزرگواری و مهری که اول به خودتون دارین. بعد شامل درک کامل اون آدم هم میشه. حتی شاید لازم باشه با کودک درون طرف مقابل‌تون ارتباط برقرار کنید و سعی کنید درک کنید چرا این‌کار رو می‌کنه و چه دردی می‌کشه. بعد کم‌‌کم تصمیم می‌گیرید که ببخشید و رهاش کنید البته واقعا می‌تونید تصمبم بگیرید که برای کدوم کاراش و چه‌قدر. از طرفی به این نتیجه هم باید برسید در‌مورد خودتون که من میتونم و دیگه خودم برای خودم و زندگیم تصمیم می‌گیرم این یه جور عزت نفسه. بعد هم اون آدم و کاراش کمرنگ می‌شن. ممکنه افکار بیان ولی دیگه مثل یه ابر سریع رد میشن و شما درگیر نشخوار نمی‌شید. بخشش واقعا حال آدنو خوب می‌کنه اگر واقعی و اصولی باشه.

سالی پر از حال خوب رو براتون آرزو می‌کنم

عزیزم لطفا اگه مقدور هس درباره روشهای بخشش و درمان نشخوار مختصر توضیحی میدین،برات خوشحالم که حالت خو ...

سلام دوست عزیز

سال نوی شمام مبارک.

بله بعد از تلاش‌های زیاد و صرف وقت و هزینه. موفق شدم بر مشکل نشخوار ذهنی تا حد خیلی خیلی زیادی غلبه کنم. مادر من خودشیفته‌اس و من مطالعات خیلی زیادی در مورد شخصیت خود‌شیفته انجام دادم و اینکه چرا آدما اینطوری می‌شن. از طرفی با یک خانم روان‌شناس هم صحبت می‌کردم که کمکم کرد بفهمم تایید‌طلب هستم. تا اینکه کم‌کم به این نتیجه رسیدم بهتره وارد فرآبند بخشش بشم. عزیزان بخشش یک فرآیند هست و زمان‌بر و نسبیه یعنی اینطور نیست که شما یه دفعه تصمیم بگیرین و تو یه لحظه یه آدم رو به‌طور کامل  ببخشین. و مهم‌تر ین چیز اینه که یه فرآیند انتخابیه و به هیچ‌وجه نمیشه کسی رو واقعا تحت فشار و یا حتی ازسر ضعف ببخشید و اصلا لازم نیست به طرف بگید که اونو بخشیدید. حتی می‌تونید انتخاب کنید با اون فرد ارتباط داشته باشید یا نه و یا چطوری و چه‌قدر ارتباط داشته باشید. در واقع یک‌جور رها کردن کینه و خشم هست که شما فقط به خاطر خودتون انجام می‌دید و لزوما ممکنه دیگران ازش حتی خبردار هم نشن. شما کاملا آگاهید از آسیب و ضرری که فرد به شما زده و حتی می‌دونید ممکنه بازم ادامه بده ولی خودتون رو انقدر بزرگ و قوی میبینید که دیگه نگران نیستید و می‌دونید که دیگه بهش اجازه نمی‌دید. در واقع انگار یه‌جوری آدما رو مثل یه فیلم می‌بینید انگار از بالا می‌بینید نه به معنی غرور و تکبر و سلطه‌گری‌ها. بلکه از سر بزرگواری و مهری که اول به خودتون دارین. بعد شامل درک کامل اون آدم هم میشه. حتی شاید لازم باشه با کودک درون طرف مقابل‌تون ارتباط برقرار کنید و سعی کنید درک کنید چرا این‌کار رو می‌کنه و چه دردی می‌کشه. بعد کم‌‌کم تصمیم می‌گیرید که ببخشید و رهاش کنید البته واقعا می‌تونید تصمبم بگیرید که برای کدوم کاراش و چه‌قدر. از طرفی به این نتیجه هم باید برسید در‌مورد خودتون که من میتونم و دیگه خودم برای خودم و زندگیم تصمیم می‌گیرم این یه جور عزت نفسه. بعد هم اون آدم و کاراش کمرنگ می‌شن. ممکنه افکار بیان ولی دیگه مثل یه ابر سریع رد میشن و شما درگیر نشخوار نمی‌شید. بخشش واقعا حال آدنو خوب می‌کنه اگر واقعی و اصولی باشه.

سالی پر از حال خوب رو براتون آرزو می‌کنم

سلام دوست عزیزسال نوی شمام مبارک.بله بعد از تلاش‌های زیاد و صرف وقت و هزینه. موفق شدم بر مشکل نشخوار ...

کارلوتای عزیزم ممنونم ک کامل توضیح دادی، 

هم نحوه بخشش و هم حس بعدشو، 

کتاب کار بخشش رو تهیه کنم؟ 

کارلوتای عزیزم ممنونم ک کامل توضیح دادی، هم نحوه بخشش و هم حس بعدشو، کتاب کار بخشش رو تهیه کنم؟

به نظرم کتاب خیلی خوبیه البته برای کسی که تصمیم گرفته و انتخاب کرده وارد پروسه بخشش بشه. اگه تصمیم گرفتی آره حتما تهیه کن مال انتشارات ارجمنده.

سلام کارلوتا جانسال نوت مبارک، چقدر خوشحالم که دوباره اینجا می بینمت و چقدر خوشحال ترم از این خبرای ...

ممنون عزیزم سال نو ت هم مبارک. آره کار سختیه چون مراحل زیهدی رو آدم باید از قبل بگذرونه تا آمادگی پیدا کنه. ولی بعدش آدم تا حد زیادی سبک میشه. به نظرم ارزش امتحان کردن داره. البته باید خیلی درست و اصولی باشه

نه اینستاگرام دکتر بهزاد چاوشی، ارگانیک مایند، الیته سایت هم دارن، میتونین سرچ کنین

پیشنهاد می‌کنم به بهزاد چاووشی و اون موسسه ارگانیک مایند زیاد اعتماد نکنی. راستش دو سال و نیم قبل، قبل از اینکه با اون خانم روان‌شناس صحبت کنم و پروسه بخشش رو انجام بدم. مادرم و پسرخالم با هم همدست شدن و یه چیز خیلی مهم رو از من پنهان کردن و بعد من رو سر کار گذاشتن. در واقع یه‌جور دستکاری روانی شدید و برای این کار از یه روان‌شناس به اسم مسعود شاهسون که توی اون موسسه کار می‌کنه کمک گرفته بودن. وای نگم براتون که چه روزگاری برام درست کرد این روان‌‌شناس بی‌وحدان و چه قدر گسلایتم کرد و روانم رو بهم ریخت بچه‌ها واقعا خدا سر هیچ‌کس نیاره. اگه ایران بودم حتما ازش شکایت می‌کردم. برای اینکه منو مجبور کنه کارایی که مامانم می‌خواد انجام بدم گسلایتم می‌کرد و منو می‌ترسوند. مثلا می‌گفت: اگه زبونم لال شوهرت یه چیزیش بشه، تو می‌خوای چی‌کار کنی؟ که به من حس ناتوانی و صعف بده تا تسلیم مادرم بشم یا می‌گفت مادر پدرت ارث به تو نمیدن میدن همه رو به شوهرخواهرت! وحشتناک بود اون روزا. خلاصه به خاطر مطالعاتی که خودم کردخ بودم از قبل تونستم به خودم بیام بعد چند جلسه شکنجه روانی‌ای که منو داد. البته جوابش رو دادم. ولی تا یکی دوماه از کار و زندگی و خورد و خوراک افتاده بودم. تا اینکه دوستم متوجه شد حالمو و یه جلسه مشاوره با یه خانم روان‌شناس بهم هدیه داد. خدا خیرش بده. منم خوشم اومد و ادامه دادم در کنارش هم خودم باز مطالعه کردم و هر روشی بلد بودم به کار بردم. تا با کمک همون خانم دکتر وارد پروسه بخشش شدم. بعد دوستام بهم گفتن که بهزاد چاووشی خیلی حاشیه و ماجرا داشته ازش شکایت هم زیاد شده. خلاصه که حواس‌تون باشه. من فقط خواستم تجربمو باهاتون درمیون بذارم. دوستای گلم چون از ته قلبم درک‌تون می‌کنم.

نه اینستاگرام دکتر بهزاد چاوشی، ارگانیک مایند، الیته سایت هم دارن، میتونین سرچ کنین

البته مطالب که گذاشتی درسته این والدین تغییر نمی‌کنن ولی به نظرم به اون موسسه مراجعه نکن دوست عزیز

البته مطالب که گذاشتی درسته این والدین تغییر نمی‌کنن ولی به نظرم به اون موسسه مراجعه نکن دوست عزیز

بله مطالبی که میذاره رو منطق و حساب و کتاب هس، 

ولی بارها شنیدم همکارهای مشاورش به درد بخور نیستن، 

بنظر من حتی مشاوره با خودش هم که سزش خیلی شلوغ هست و کلی بدو بدو داره مفید نمیشه، 

البته تازگیاهم کل انرژی و تمرکزش رو تبلیغ گروه درمانی هس، 

ممنونم ک تجربه ت رو باهامون ب لشتراک گذاشتی،  حقیقتش خیلی ناراحت شدم،  طرف بیشتر هفت خط روزگار بوده تا روانشتاس

بله مطالبی که میذاره رو منطق و حساب و کتاب هس، ولی بارها شنیدم همکارهای مشاورش به درد بخور نیستن، بن ...

آره خیلی روزای بدی بود. خلاصه که دقت کنید تو انتخاب مشاور و روان‌شناس. من داشتم خوب می‌شدم که مادرم با کمک خواهرزاده‌اش این داستان رو شروع کرد. البته همون مقدار که رو خودم کار کرده بودم باعث شد سریع خودمو جمع و جور کنم. یعنی مادرم به چیزی که می‌خواست نرسید ولی واقعا تنش رو به نقطه اوج رسوند. حتی بعدش یه سری حساسیت گرفته بودم بدنم می‌ریخت بیرون و به شدت ملتهب می‌شد و خارش داشتم. رفتم دکتر تست ازم گرفتن و گفتن اینا ریشه‌های عصبی داره احتمالا یه استرس ناگهانی بهت وارد شده. دیگه تصمیم گرفتم کلا یه مدت طولانی هیچ رابطه‌ای نداشته باشم با خانوادم. بعدهم با خانم دکتر صحبت کردم و کار روی خودم و پروسه بخشش...

آره خیلی روزای بدی بود. خلاصه که دقت کنید تو انتخاب مشاور و روان‌شناس. من داشتم خوب می‌شدم که مادرم ...

خدارو هزار مرتبه شکر که حالت خوبه الان🤗🤗🤗🤗

لطفا کتاب های دیگه ای هم ک تو زمینه ارامش و کنار اومدنت مفید بوده معرفی میکنین