2777
2789
عنوان

هرچی راهکار برلی چشم زخم میدونید بگید ازونا که از عرش میرسن به فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هرکس دلیل مشکلامو میپرسم میگه چشم از چشم بد بقیه اس همه کارم براش کردم چرا رفع نشد

🌹 رفع چشم زخم با‌ تخم مرغ

ابتدا تخم مرغ سالمی تهیه کنید ( که اگر تخم مرغ رسمی🐓 باشد بهتر است) سپس تخم مرغ را بشویید و خشک کنید و کلمات زیر را با زعفران و اگر نبود با مداد سیاه روی تخم مرغ بنویسید:

«جاعت» «جیعت» «فجیعت» «فجعجعت» «انفجعت» «انفجلقت»

هنگام نوشتن حتما لباس و بدن شما پاک باشد و وضو داشته باشید.

پس از نوشتن کلمات روی تخم مرغ به شخص چشم خورده بگویید رو به قبله بایستد و تخم مرغ را ابتدا دور سر شخص هفت دور کامل بچرخانید و سپس بگویید:

«بسم الله و بالله و علی اسم الله و اسم   العين»

سپس تخم مرغ را محکم بین دو پای شخص چشم خورده بکوبید و پس از پایان کار باقیمانده های تخم مرغ را جمع کرد و به اب روان بسپارید.

بزودی علائم بهبودی را در بیمار مشاهده خواهید نمود.

اما کار هنوز خاتمه نیافته و برای اخراج همه انرژی های منفی و چشم زخم باید هفت روز مداوم عمل زیر را انجام دهید:

دعای زیر را با گلاب و زعفران روی هفت تکه کاغذ سفید بیخط نوشته و هر روز یک کاغذ را مدت ده دقیقه در آب قرار دهید و پس از آن آب را به شخص چشم خورده بخورانید:

«اَللّهُمَّ ذَا السُّلْطانِ الْعَظيمِ وَالْمَنِّ الْقَديمِ وَالْوَجْهِ الْكَريمِ ذَا الْكَلِماتِ التّامّاتِ وَالدَّعَواتِ المُسْتَجابات عافِ فُلاناً (به جای فلانا اسم شخص و مادرش را بگویید مثلا لیلا بنت مریم یا سعید ابن فاطمه) مِنْ اَنْفُسِ الْجِنِّ وَ اَعْيُنِ الاِْنْسِ»
⭕️از دست زدن به تخم مرغ شکسته شده خودداری کنید و در صورت لزوم ،برای جمع کردن تخم مرغ شکسته شده حتما از دستکش استفاده کنید .
❗توجه:
این عمل صد در صد مجرب است و بدون شک با انجام اعمال بالا شخص روز دوم و سوم علائم بهبودی را مشاهده خواهد نمود.

👈برای تهیه حرز چشم زخم به کانال ، لیست حرزها مراجعه فرمایید.
👈 نتیجه و تغییرات را اطلاع دهید .
#چشم_زخم
#دفع_چشم_زخم
#تخم_مرغ
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
ارتباط با ما در پیام رسان
09905431130
@Doaherz             آیدی پاسخگویی

@talieyehagholyaghin
کانال اطلاع رسانی و تهیه حرز در ایتا
🌺🌸🌼🌻🌱🌷💐🍃🌹
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

مادربزرگم تعریف میکنه، میگه یه پسر داشتم یک سالو 6 ماهش بود، میگه سرش خیلی پر مو بود، یه روز داشتم ک ...

دختر منم خیلی چشم می خوره 

دیروز ، خالم دیده ، شب رو کلا جیغ زده 

کلافه شدم ، چیکار کنم به نظرت؟

مادربزرگم تعریف میکنه، میگه یه پسر داشتم یک سالو 6 ماهش بود، میگه سرش خیلی پر مو بود، یه روز داشتم ک ...

قدیم خیلی شدید تر بوده نمی دونم چرا. من یه خاله داشتم حدود ۶۰سال پیش حدود دوسالش بوده و بسیار زیبا. طی یه ماجرایی شب چشم میخوره و همون شب تب می کنه و صبح میمیره