2777
2789
عنوان

شوهرم جلو برادرش بهم گفت کم لاس بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان برادر شوهرم هزار تا فکر میکنه آبرومو برد

بهش تو خلوت با ملایمت بگو 

هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😂👌والیبالیستی در پست لیبرو هستم... من به دنبال توپ میروم اما به دنبال رویاهایم پرواز میکنم:)!
اصلا خودش گفت زنگ بزن بهش به خدا

فک‌کنم برادرشوهرت به قول یکی از دوستا یه کرمی ریخته

یا نیش خند زده یا بالاخره یه حرکتی بوده که حالا شوهرتم‌کوتاه نمیاد.این وسط نمیخاد اسم برادرشوهرتو بیاره،مثلا بگه محسن(برادرشوهرت) مسخرت کرده یا نیش خند زده و....

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ولی اگر اسی شماره خودشو داده به گاز فروش خیلی کارِ بدی کرده و شوهرش حق داشته شوهرشم شماره ی خانمِ ف ...

وای چرا میگی کار خیلی بدی کرده؟ آدما میتونن تواجتماع باهم  فقط وفقط درنقش فروشنده وخریدار نه هیچ چیز دیگه ای در ارتباط باشن ، البته وقتی مرد یا زنی بدگمان باشه باید دراون‌صورت اگه ادم‌زندگی وارامشش رودوس داره شماره همسرشو بده

چقدر بد که یسری از خانمای اینجا میگن خب چرا نذاشتی خودش حرف بزنه، حالا اگه طرف پشت خط خانم بود و است ...

آفرین دقیقا 

برام عجیبه به جای اینکه بگن رفتار همسرش غلطه میخوان مجابش کنن به رفتار غلط همسرش چشم بگم 

آفرین دقیقا  برام عجیبه به جای اینکه بگن رفتار همسرش غلطه میخوان مجابش کنن به رفتار غلط همسرش ...

اینا همونایین که حاضرن خودشونو آیندشونو پاسوزه یه زندگی سرتا پا تحقیر و توهین کنن که مبادا طرف ولشون نکنه، کاش یکم عزت نفس داشته باشیم و به خودمون و همجنسامون احترام بذاریم.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂