2777
2789
عنوان

شوهرم جلو برادرش بهم گفت کم لاس بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کاربریت😂😂

ببین سعی کن دیگه یه حرف معمولی زدن با مردا رو واسه شوهرت عادی کنی که نگه بهت لاس میزنی ولی خب اول ازدواج طول میکشه تا اعتماد بین طرفین شکل بگیره ولی حتما بهش نشون بده که ناراحت شدی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

چقدر بد که یسری از خانمای اینجا میگن خب چرا نذاشتی خودش حرف بزنه، حالا اگه طرف پشت خط خانم بود و استارتر همچین رفتاریو داشت حتما حقو به شوهرش میدادید میگفتید چه عیبی داره مگه که گیر دادی

بحث بحثه توهین بیجاییه که این وسط کرده اونم پیش برادرش

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

خدای من چه حرف نادرستی ! 

باهاش منطقی و بدون توهین صحبتت کنین 

ببینید چه برداشتی از حرف و صحبت شما داشتن و اگر احساس کردین که واقعا زمینه شکاکی دارن باید حتما به زوج تراپ مراجعه کنین 

اینم دقت کن عزیزم گاهی لحن ممکنه نادرست باشه 

شاید شما ناخواسته لحن تون صمیمانه بوده 

نمیگم شما 

اما نمی‌دونم چرا جدیدا بیمارایی که بهم مراجعه میکنن طوری صداشون رو نازک و تغیر لحن میدم که کاملا واضح هست و واقعا این موردیه که اگر من یک آقا بودم ممکن بود هر فکری راجع بهشون بکنم درحالی که اونا شاید فقط میخوان کلاس بزارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

سعی کن ارتباطتو با این برادرشوهر کم کنید احتمال میدم کرم از اون بوده چون میگی سابقه نداشته ممکن هست حتی یه نگاه یا پوزخند از طرف اون شوهرتو جری کرده

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
چه غلطی بکنم؟ دارم دیوونه میشم حتی حاضر نیس اشتباهشو گردن بگیرع 

بگو به چه حقی به من گفتی لاس زدی؟تازه اونم پیش برادرت؟ گناهش دوتاس

چه گردن گرفت چه نگرفت تا چند روز هی با ناراحتی وعصبانیت این به چه حقی … رو تکرار کن

2810