2777
2789
عنوان

ب ولله از خوندن تاپیک پربازدید مغزم سوت کشید چرااا انقد دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر ماه نیست اما کلا خرج زیاد شده.همه چیز وحشتناک گرونه. من خودم کم میخرم اما از برندهای ایرانی یا ت ...

من خودم باشگاه میرم ی بچه هم دارم اتفاقا رسیدگی هم میکنم ب ظاهرم خرج گرونه ولی دیگه این چیزایی ک اینا میگفتن دور از عقل ی ایرانی بود 😁 نمی‌دونم 

تازه من شوهرم درآمد دلاری هم داره کنار شغل خودش راحته برامون چون ب ریال خرج می‌کنیم 

ولی باز پول اون قدر هم بی ارزش نی ک ماهی ۲۰ ملیون بدی ب ناخن و ژل و اصلا چنین قیمت هایی واقعا عجیبه

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
دقیقا

من خواهرم تو کلینیک کاشت مو و لیزر کار میکنه 

دکتری ک اونجا هست اجاااازه نمیده دختر خودش موهاش رو لیزر کنه 😑😑😑

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
اتفاقا شما دقت کن هیچ کدوم تز دکتر های زیبایی عمل های زیبایی رو خودشون انجام نمیدن حتی خانم ها  ...

بیا من بهت صد تا دکتر نشون بدم که هم ژل تزریق کردن هم بوتاکس!اتفاقا یکیشون همین چند وقت پیش استوری گذاشته بودکه داشت بدون بی حسی واسه خودش تزریق میکرد!اونایی که شما طبیعی میبینی پول زیاد داشتن جای خوب عمل انجام دادن مشخص نیست!  

هیییچ زنی از دیپلمه اش گرفته تا استاد دانشگاه و پزشک! از زیبایی و زیباتر شدن بدش نمیاد دیگه اینکه چجوری به خودش میرسه به جیب و روحیه اش بستگی داره