2777
2789
عنوان

ب ولله از خوندن تاپیک پربازدید مغزم سوت کشید چرااا انقد دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 34 پست
آره بابا من اینارو میخونم انقد اعصابم خورد میشه میگم اینا ایرانن که اینجوری خرج میکنن؟برا همین اصلا ...

چرت میکفت طرف عکس خودش رو گذاشته بود رو پروفایل میگفت ماهی فلان قدر خرج ژل و چی و چی میدم بعد ی عکس بی نهایت بی کیفیت خب عزیزم تو ک ادعای مایه دارین میشه ی گوشی خوب بخر دستت بگیر ماهی بیست ملیون فقط خرج صورت میکنی حیفه والا با افکت هم عکس میگیری 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اوضاع اقتصادی خرابه جوونا امکان ازدواج ندارن ولی تقصیر ملت نیست!

طرف درس میخونه کار میکنه درامد داره دیگه اینکه بخواد خوب بپوشه و به خودش برسه کمترین حقشه!!!!پسر 25 ساله ای که نداره میتونه بره با دختر ساده و کم توقع ازدواج کنه نه اینکه از اون طرف زن تحصیلکرده و شیک و پیک و سانتی مانتال بخواد ازاونور بگه خرجت زیاده!!!!

این به خاطر ضرب المثل زنی که خرج نداره ارج نداره هست

که فکر میکنن نهایت ولخرجی باید داسته باشن شوهرشون فقط وظیفه داره خرجشون گنه

سرکار میرن بعد میگن من پولم واسه خودمه اون باید خرج کنه برام باز

دنبال پیشرفت نیستن

ولی من واقعا تواطرافیان دیدم مستاجر وضع مالیشون زیادخوب نیست ولی خیلی خرج خودشون میکنن

شاید مدل میشن از کجا میدونی‌

الان همین کامپوزیت دندون هم مدل میخوان 

ناخن مژه رنگ مو همه چی مدل میشن ی عده 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

من نمیدونم در فضای مجازی راست میگن یا خیر؟

ولی تمام آشنایان و دوستان و همسایگان ما با اینکه از قشر متوسط هستن،بسیار شیک و مرتب میگردن(زن و شوهر)مثلا همسایه ما همش میگه ندارم و گریه زاری میکنه فقط دلم میخواد تیپ و ظاهرش را ببینی،همیشه لباس جدید و شیک تنشه،بهترین رنگ مو و ناخن و آرایش و....

خداکنه همه داشته باشن،ولی واقعا جای تعجب هست میگن نداریم و این حد اراستگی

بله اوضاع اقتصادی خرابه جوونا امکان ازدواج ندارن ولی تقصیر ملت نیست! طرف درس میخونه کار میکنه درامد ...

میدونی اطراف من اونهایی که اتفاقا درس خوانده هستن دانشگاه های خوب خصوصا  دنبال پیشرفت و بهتر کردن زندگیشون هستن نه خرج چیزهای ظاهری قیافه 

پسر یکی اقوام وضع معمولی با یه دختر کاملا معمولی تر ازدواج کرده بود که درس هم نخونده بود دختر همون اول دماغ عمل کرد بعد چشم لیزر کرد ..‌‌.....همش هم توقع خرجهای زیاد داشن تا آخرش پسره خسته شد و جدا شد ازش

عزیزم مشکل از شماست که اصلا وارد این تاپیک ها میشی... بزار خودشون برای خودشون پز بدن

والا خوب گفتی 

دروغ نمیگن.همه جور ادمی اینجا هست.عجیبه که شما فکر میکنی همه مثل خودت هستن. اگه خرج نکنن پس اینهمه ...

دروغ نمیگن ولی دیگه خیلی پیاز داغش رو زیاد میکنن 

اگر ی سالن رفته باشی متوجه هستی ک ترمیم ناخن دست و پا نهایت بشه ۵۰۰ مژه ترمیم بشه ۵۰۰ باشگاه نهااایت بشع ۱ ملیون هر‌ماه هم‌ لباس بخرن ک نمیخرن بشه دو تومن 

ولی اینا دیگه رقم فضایی میدادن 

کیف ده ملیون 

ژل ۵ ملیون 

ماهی دو بار مسافرت 

مژه و ناخن ۴ ملیون 

میدونی عجیب غریب بود قیمت هایی ک میگفتن

میدونی اطراف من اونهایی که اتفاقا درس خوانده هستن دانشگاه های خوب خصوصا  دنبال پیشرفت و بهتر کر ...

دیگه دوره ای که بگیم کسی که درس میخونه به فکر ظاهرش نیست گذشت!بین دوستای من اتفاقا اونایی که بیشتر درس خوندن چون درامدشون بیشتره بیشترم به خودشون میرسن و تک بعدی نیستن!

حرف من اینه که وقتی کسی خودش پول داره یا خانواده اش بهش میرسن دلیلی نداره برای خودش کم بذاره!

دروغ نمیگن ولی دیگه خیلی پیاز داغش رو زیاد میکنن  اگر ی سالن رفته باشی متوجه هستی ک ترمیم ناخن ...

هر ماه نیست اما کلا خرج زیاد شده.همه چیز وحشتناک گرونه.

من خودم کم میخرم اما از برندهای ایرانی یا ترک.دوتا بچه ام دارم.برای اونام همینطور.با هزینه مدرسه و پوشک کوچیک تره و.... خیلی خرج مون زیاد میشه🤦‍♀️

دیگه دوره ای که بگیم کسی که درس میخونه به فکر ظاهرش نیست گذشت!بین دوستای من اتفاقا اونایی که بیشتر د ...

اتفاقا شما دقت کن هیچ کدوم تز دکتر های زیبایی عمل های زیبایی رو خودشون انجام نمیدن حتی خانم ها 

اکثریت خانم دکتر ها چهره های بدون عمل دارن 

اونایی ک مرکز تزریق ژل دارن اپراتور هاشون ژل میزنن ولی خودشون ی سی سی هم ژل نزدن 

خانم هایی ک استاد دانشگاه هستن همه از دم ساده 

میگن زنای شمال تهران خیلی ب خودشون میرسن 

انفاقا من تهرانم شما ی سر ب سمت تجریش بری میبینی ک صورت ها همه طبیعی ولی هر چی بیای ب سمت مناطق جنوب شهر همه عمل عمل عمل … 

پولدار ها پول دوست تر هم هستن ب سادگی خرج نمیکنن 😀

2810