2777
2789
عنوان

چرا هیچ پسری من رو نمیخواد.

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 56 پست
قد و وزن و قیافه برا بعضیا مهمه خب شخصیت و نوع رفتار هم همینطور نمیگم کم داریا، سلیقه ها متفاوته

قد ۱۶۰ وزن ۶۰. ظریف و تو پرم. به گفته همه صورت و اندامم عالیه.‌تازه خیلیی به خودم میرسم دافی ام

میدونم چی میگی ولی هیچ فایده‌ای اینجور رابطه‌ها نداره و آخرش فقط پشیمونی میاره

سلام 

مختصر و مفید 

موفق باشید 

سلام، با احترام به کلیه کاربران گرامی؛آقا هستم،موفق باشید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه نچرال بودم همه داف مبخوایتن. داف شوم نچرال میخوان

حالا یکی پیدا میشه داف بخاد 

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙

منم مثل تو 

با این تفاوت که من پسر گریزم یعنی نه نگا. می کنم نه محل می دم نه میخندم نه عشوه میام از کنارشون رد میشم اخم دارم 

خب مغز خر نخورده که بیاد سمتم

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

اگر خواستن یعنی ازدواج کردن،العان دل شیر میخواد کسی بخواد ازدواج کنه،کله پوک میخواد کسی تصمیم به ازدواج بگیره،هیچ تضمینی به ازدواج وعاقبتش نیست،پسرا این فکر را میکنن،اگر فکر دوستی های اجتماعی و روابط موقت دارید تجربه ای ندارم،ولی ازدواج یعنی نابودی

هر از گاهی بیرون رفتن به حساب نمیاد منظورم معاشرت با مردم دوست بودن باهاشون و.. هس

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
 چی شده؟!

هیچ داداش ب کارت برس

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
2810