2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
جقدر خوبه اینجا بر از مامان هست ایشالله به سلامتی و دل خوش،،اینجا. رو خلوت نکنیید لیلی جان،،من یک ماه صبر کردم خودش سقط بشه اما نشد،،رفتم کورتاز کردم،،الان ٢٢ روزه کورتاز کردم حال روحیم خوب نبوود،، الان کمی بهترم،، ازت میخوام موقع زایمان منو دعا کنی
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
راستی دختراالان جنسیت نینیهتون مشخص شده،،بیایین تعریف کنید راستی لیلیان نینی تو جی هست
من مشخص شد ایمنی بالا،باعث سقط و نازاییمه،که داروهاشو اینجا نمیدن،،اما ایران میدن،، اکر بازم باردار شدم به محض بارداری میام ایران تا اون سرمو بزنن بهم فعلا شش تا جنین دارم اکرم نشد،،فکر رحم اجاره تو ایرانم،،راه سختی در بیش دارم دستم کوتاهه اکر کسیو میشناسین در ضمینه رحم اجاره کمک کنه،راهنماییم کنید
یه بار که از آزمایشگاه می اومدم یه خانومه مسن بود بهم دخترم 10 سال بچه دار نشد... هی دوا درمون... آخرش دکتر گفته شما به هم حساسیت دارین اگه جدا ازدواج کنید بچه دار میشین... گفت دل دامادم خیلی شکسته و تصمیم گرفتن یک دونه قرص هم نخورن و فقط زن و شوهر به هم محبت کنن... گفت یه هو باردار شده... تو سه سال سه تا دختر.... عسل جون سه تا دختر پشت سر هم خدا بهش داده... میگفت بعضی وقتا دخترم میگه دیگه انتظار سه تا رو نداشتم
سلام عسل عزیز.خوبی؟ گفتی به خاطر ایمنی بالا سقط کردی.نگران نباش.این روزها انقدر علم پیشرفت کرده که به قول دکترا چیزی به اسم نازایی وجود نداره. منم ایمنی بدنم بالاست.البته شکر خدا سقط نداشتم و معجزه وار این موضوعو فهمیدم. یه دفعه بدنم مثل توپ ورم میکرد.نمیتونستم از خونه برم بیرون.صورتم مثل کدو میشد.دقیقا مثل هیولاها.خلاصه با کلی پارتی یه دکتر خوب به اسم رویا شرکت که توی اصفهانه و متخصص ایمنولوژی و سقط مکرره نوبت گرفتم.من واسه آلرژی رفتم پیشش.بهش گفتم چندین ماهه اقدام بارداری میکنم و نمیشه.و حس میکنم دلیلش همین آلرژی باشه.چند تا سوال ازم کرد و یه آزمایشی به نام آپکا نوشت که خون شوهرمو گرفتن با خون خودم تست کردن و متوجه شدن بهش حساسیت دارم.بهم گفت بدنت به اسپرم شوهرت حساسیت داره.و اگه باردار هم میشدی خدای نکرده سقط میشد. بهم فقط یه دارو داد.پردنیزولون که یه نوع کورتونه.و گفت وقتی باردار شدی سریع بیا که برات آمپول بنویسم. خلاصه که من دیگه از بچه دار شدن نا امید شدم.بر عکس ماههای قبل که از یه هفته قبل بیی چک میزاشتم اون ماه رفتم سفر.کلی کارهای خطرناک کردم.بار سنگین بلند کردم.شیش روز از پریودم گذشت یادم اومد که اصلا این ماه حواسم به پریودم نبوده.خلاصه که با همون یه ماه خوردن این دارو باردار شدم.و البته تا آخر بارداری هر ماه با آزمایش و سونو وضعیتمو چک میکرد.خدا رو شکر دخترم با وزن 3200 گرم به صورت طبیعی به دنیا اومد.توکلت به خدا باشه و ازش بخواه خودش راهو جلوت بزاره.مطمئن باش نا امیدت نمیکنه.
ضمنا وقتی انتظار بارداری را نداشته باشی راحت تر باردار میشی.من این سری بدون هیچ دارویی باردار شدم. ایشالا هم بزودی زود انقدر دور و برت بچه هات شلوغ پلوغ میکنن که این روزها رو یادت بره.
2810