2777
2789
عنوان

نیازمندم

963 بازدید | 54 پست

سلام من مادر ۳ تا بچه کوچک یکی مدرسه و آخری شیر خور و پوشک ووضع مالی خوبی ندارم شوهرم با گاری ۴ چرخ کارتون جم میکنه خونمون خرابست فقط دستشویی و یک اتاق کوچک داریم سرما نزدیکه ن پمپ آب و آبگرمکن ن حموم دارم کمد ندارم وسایل خودم و بچه هام رو زمینن توروخدا اگه میتونید کمکم کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا جای مطرح کردن این شرایط و درخواست کمک نیست. 

الآن میان بهت میگن شما که وضعت خوب نیست چرا بچه دار شدی و هزار تا حرف دیگه که یه دردی اضافه میکنه به دردهایی که داشتی

به جای اینجا به خیریه‌ها یا کمیته امداد مراجعه کن، بعد از تحقیقات بهتون کمک میکنن.

این تاپیک ها ممنوع 

قطع دسترسی میشید

خودتون مشغول به کار بشین 

الان هیچ خانواده ای نمیتونه با کار ی نفر بجایی برسه 

بعدش حتما ی روش پیشگیری درست داشته باشین ، اینجوری نمیشه ک 

البت فکر یارانه نکنین توی بچه آوردن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

البته  وظیفه  همه  هست که به کمک این هموطنانمان ببایند 

ولیییی هموطنانی که همش دم از مظلومیت مردم ........می زنند کجایید که بیایید این یک خانواده را که هموطن خودتون هست فعلا نجات دهید 

خداییی برخی از همان جماعت می گویند نهادهای حماینی مراجعه کنند 

یا مثلا شاید این پیام دروغه 

یا نمیشه اعتماد کرد 

اشکال نداره 

حالا یک دفعه که شده شما که سینه چاک برای ملتهای دیگه هستید فعلا به این هموطن خودتون کمک کنید