2777
2789
عنوان

سنگینی ومنگی سر توروخداااااااابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست
توروخدا شما دیگه کامل خوب شدید ؟دیگه مثل قبلاً توی جمع وتنهایی سرتون خوبه؟؟ببخش زیاد حرف میزنم

بله عزیزم خدا رو شکر الان خوبه خوبم

آسنترا شرکت اکتوورکو بود

ایرانی بود فکر کنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دیگه دارو نمیخوری؟

عزیزم نه استامینوفن ساده میخوردم 

الان نه واقعا سر درد نمیشم خییییلی کم ، مگر عصبانی بشم روحیم ریخته باشه بهم که دارو بخورم 

من از ۱۴ سالگیم میگرن گرفتم 

میگن کسایی ک از سن پایین میگیرن زودتر از سرشونم درمیاد ولی اونی که تو ۴۰ سالگی میگیره دبگ تا اخر عمر دارتش 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
شمام مثل من یه طرف سرتون درگیر بود توروخدا؟؟بعدم توی جمع بدتر بودید یا بازار؟

سلام عزیزم واای من همه جا اینجوریم حتی خونه. مخصوصا اگه بیرون برم مثل پاساژ یابازار یا... دیگه حالم خیییلی بد میشه حالت بیهوشی میگیرم. شماجکارکردی خوب شدی

سلام چند مدته که اینجوری شدیذ؟؟من بهترم 

سلام گلم من الان ۱۶سال بیشتره این حالات دا رم‌ یه چندسالی بهتربودم دوباره یکساله اززندگی افتادم نمیدونم چکارکنم. دکترا هم که هیچی تشخیص نمیدن.خداروشکر بهترین .چکارکردین دلیلش چی بود؟یعنی شماالان تنها میرین بیرون مهمونی یا...من که میترسم جایی برم.

سلام گلم من الان ۱۶سال بیشتره این حالات دا رم‌ یه چندسالی بهتربودم دوباره یکساله اززندگی افتادم نمید ...

خیییلییی عذاب میکشم. دلم می‌خواست برم بیرون .سرکار  اصلااا زندگیم مختل شده

بخدا من مخ بودم بالاترین نمره ها داشتم مدرک لیسانس گرفتم الان ازدواج کردم بچم دارم مشکلی توزندگیم ند ...

سلام منم دقیقا مثل شمام باید قرص اعصاب بخوری من که نتونستم غلبه کنم بهش شرایط بدیه 

مخصوصا موقع پریودی دو روز قبلش 

من الان ۹ماهه بیشتر روزهاش اینجوری ام...همش با یه سرگیجه شروع شد اول گفتن حمله عصبی بعد گفتن مایع گو ...

تو انگار داری شرایط منو توضیح میدی همش نگران بودم غش نکنم تو جمع انقد خسته بودم انگار چند روز نخوابیدم 

برا من بعد شوک عصبی ایجاد شد 

تو انگار داری شرایط منو توضیح میدی همش نگران بودم غش نکنم تو جمع انقد خسته بودم انگار چند روز نخوابی ...

توروخدا شما خوب شدید الان؟؟؟هنوزم قرص اعصاب میخوری؟؟تیروییدم داری؟؟

2810