2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست
دقیقا ، یک بچه سال هست که دنبال توجه و دیده شدنه، خدا میدونه پشت هر آیدی کی نشسته! با خودش گفته بزا ...

من متولد ۷۴ هستم خوشگل خانوم

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها حسم بهتون اینه که همتون هم سطح جاریم هستین که داریم حرص میخورین😂⁦✌️⁩

وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یکی از ادارت بزرگ شهرم بوده که البته هیچ افتخاری نیست ولی خب خدا مال دنیا رو کم بهمون نداده.  ولی بخدا هیچ وقت هیچ وقت خودمو سر تر از کسی ندیدم. می ترسم کسی با حرفام غضه بخوره مبادا آهش دامنمو بگیره. یه پشه رو می ترسم بکشم میگم اینم جون دهره . اگه شده شماره نظام پزشکی و آیدی اینستام و عکسامو واست می فرستم فک نکنی به قول خودت گدام و در حد جاری بدبختت. ولی.‌. ولی... دیدم پولدارای تازه به دوران رسیده و گداصفت رو. عزیزم تو کل دنیا ایران خودش شبیه یه روستاست. تو اگه توی تهران دختر وزیر هم باشی بازم هیچ عددی نیستی. انقد خودتو بالا نبین صبر ما تموم شد صبر خدا عم به روزش تموم میشه و کارمای همه ی کاراتو مو به مو و ریز به ریز پس میدی بهت قول شرف میدم

خودت چی فکر میکنی؟!

به نظرم مشکل ندار چون عروسکی بود والا هیچ عروسی یا نامزدی این مدل نمیپوشه. بعد مدل نوجونانه بود. ولی چون نباتی بود الان گفتی گفتم نکنه بد بوده. حالا بیست سال گدشته بیخیال. دیگ سیاه میپوشم

وای وای وای تایپک های قبلتو خوندم. گداخونه؟ طرف از گدا خونه اومده؟ ببین من که تو رو نمیشناسم ولی به ...

بخون و باور نکن از عمد این تاپیکو‌زدی کاربران را حرص بده وسر کار بزاره نشسته کامنت میمونه و‌میخنده 

وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یک ...

سر کار گذاشته همه رو چون تو مدت عضویتش به اندازه ی کافی بهش توجه نشده

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یک ...

عزیزم قطره زینک به بچه دوساله بدم خوب یا نیاز نیست از همون مواد غدایی میگیره؟ چون مواد غدایی حاوی زینک زیاد میخوره

بخون و باور نکن از عمد این تاپیکو‌زدی کاربران را حرص بده وسر کار بزاره نشسته کامنت میمونه و‌میخنده&n ...

اگر جلو دست منو تو بود تا الان کشته بودیمشا 😂

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

عزیزم مبلغ بگو میخوام برا شرکت داروییتون چک بنویسم😉

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

کل شرکتتون چند؟

استارتر شما کیکی یا واقعیی؟ احساس میکنم تاپیک و اکانتت سرکاریه همچین شخصیتی تو فیلما فقط دیده میشه ...

دقیقا کاربران هم دارن حرص میخورن کلن تاپیکاش سرکاریه تاپیک‌قبلشو ببین 

عروسی نگرفته جانم فقط باغشو داده گفته عروسی بگیرین میوه هم گفت از میوه های باغ که انبار کردیم برداری ...

خوش به حالت باغ داری هههه دلم میوه انبارشده باغ خودمونو خاست. خخخخخخ. 

چطوریاس بابات انقد مهربونه تو نیستی؟