2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست
خانمهای عزیز متوجه شخصیت این خانم نشدین؟ ایشون چون پدرش پولداره و به بقیه کمک کرده، خودشو سرتر میبی ...

عزیزم پدرش میخاد برا جاریش عروسی بگیره یه چرنده ....تاپیک قبلی گفته من باید برم طبقه بالا بعد همه بهش توپیدن بعد گفته برادر شوهرم برا پدرم کار می‌کنه ..بعد بقیه گفتن خود مزدشو‌میگیره .حالاهم تاپیک‌جدید زده چرت تر ...پدرم میخاد برا جاریم‌عروسی بگیره ....آخه پدرش چکارس.....خانواده عروس یا داماد ...این تاپیکو‌زده بگه یعنی جاریم همچیشو از پدرم داره پس ما باید طبقه بالا بشینیم و گرنه کدوم عقل سلیم قبول میکنم پدر جاری برا عروس یه خانواده دیگه عروسی بگیره ....پدر شوهرت ..برادر شوهرت پدر عروس این وسطن ماست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب هر دختری حق داره عروسی داشته باشه مگررررررررر به تصمیم خودش یعنی چی خل و چل بازی 

سلام میشه پی وی سوال بپرسم

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐

خدا به دادش برسه من باشم باهات قطع رابطه ی مطلق می کنم مگه تو خودت دختر بودی دلت عروسی نمی خواست؟ یه چیزایی می گین و یه کارایی می کنین خدا غضب می کنه و قهرش می گیره یه چیزایی سرتون میاره که بعدش می گین وااای خدا من چه گناهی کردممم؟😒

خودشون از گشنکی دارن میمرن 😏

الحق که جاری هستی ، کاش عقلش بکشه باهات قطع رابطه کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خودشون از گشنکی دارن میمرن 😏

چرا اینقدر بهشون توهیین میکنید 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یاااافاطمه زهرا 

تاج هم بزار رو سرت 

یه دسته گل هم بگیر تو دستت 

از جاری بودنت چیزی کم نشه ...

من جاری ندارم ،خواهرشوهرمم وقتی من عروسشون شدم ازدواج کرده بود ولی همیشه دوست داشتم تو مجالسشون لباس مجلسی مشکی بپوشم با شینیون اروپایی و میکاپ لایت 🥲🥲🤤🤤

وای خدااب دلم موند 

ولی واسه عروسی دخترخالم و خواهرم دقیقا همین کار میکنم 

این برای عروس نیست😑😑اینا رو معمولا تو عقد یا حنابندون استفاده میکنن

از اون جاریا هستی

بنده خدا دلش خواسته عروسی بگیره گناهه مکه برای چی اینطوری صبحت میکنی راجبش

بعید نیست ازت همچین لباسی هم بپوشی تاج هم بزار

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚