2777
2789
احسنت 👍😂😂😂 من مهندس بهداشتم که نیستم ! پس عمله‌ی بهداشتم !😂😂

بگو کارمند بهداشت حالشو ببر

کی به کیه، خودت حالشو ببر

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته آرامش بدنی دارم نه ذهنی  زمان که به عقب برنمیگرده ولی شما غصه گذشته رو نخور شاید لازم بو ...

درسته اما واقعیت اینه که هیچ‌کس هیچ‌وقت نمی‌دونه و نمی‌فهمه توی دلت چی میگذره ..‌.
دلتنگ میشی ، دل‌ مرده میشی ، گریه می‌کنی ، داغون میشی ، احساس تنهایی می‌کنی ....
غذا نمی‌خوری ، بیرون نمیری ، علاقه‌ات به زندگی رو از دست میدی ، اما دم نمیزنی ..‌.
فردا صبح بیدار میشی و باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی ....
این داستان زندگیه ، بالا و پایین مجبوری زندگی کنی .‌‌.‌.‌
مجبوری بسازی ،  مجبوری نق‌ نزنی و به همه بگی :
حالم خوبه !
به قول سهراب سپهری :
حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن!

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
درسته اما واقعیت اینه که هیچ‌کس هیچ‌وقت نمی‌دونه و نمی‌فهمه توی دلت چی میگذره ..‌. دلتنگ میشی ، ...

چه قشنگ گفتین 

منم امروز کلی دلم گرفته بودم واقعا چرا کوچیکتر بودیم این مشکلات نبود یهو از کجا اومدن خراب شدن سرمون😓

چه جدی داشتم میخوندم🥹🥹🥹🥹

خب شوخی کردم ، آخه دلم نمی‌خواست نصفه شبی یه چیزی بگم که یه وقت دلتون بگیره ، اما اولش بد نبود که ! 

من تازه فهمیدم که باران هم دروغ است
این چشمهای خیس گریان هم دروغ است

اینجا قسم خوردی که می‌مانی  ولی نه!
آخر تو انسانی و ایمان هم دروغ است

شک می‌کند آدم به دست گرم یک دوست
وقتی همه احساس‌هاتان هم دروغ است

یخ کرده اندامم بدون هیچ شکی
سرما زده روحم ، بهاران هم دروغ است

آن چشم‌هایی که شبی طو فان به پا کرد
کور و کر و لالند ، طوفان هم دروغ است

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
بگو کارمند بهداشت حالشو ببر کی به کیه، خودت حالشو ببر

اصلا وزیر بهداشتم !☺️ والا ! کی آینده رو دیده!

خب شوخی کردم ، آخه دلم نمی‌خواست نصفه شبی یه چیزی بگم که یه وقت دلتون بگیره ، اما اولش بد نبود که !& ...

قلمت عالی👏👏👏

آسمان
خیلی راحت به ابر دروغ می‌گوید،
ابر می‌داند آسمان دارد دروغ می‌گوید،
اما باور می‌کند.

اینجا
ابر
خیلی راحت به باران دروغ می‌گوید،
باران می‌داند ابر دارد دروغ می‌گوید،
اما باور می‌کند.

اینجا
باران
خیلی راحت به درخت دروغ می‌گوید،
و درخت به خاک
و خاک به آدمی
و آدمی به آدمی.

هی آدمی...آدمی!

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
چه قشنگ گفتین  منم امروز کلی دلم گرفته بودم واقعا چرا کوچیکتر بودیم این مشکلات نبود یهو از کجا ...

بچه که بودیم فکر می‌کردیم همه چی همون‌جوری میمونه! مثلا یه سری ماشینا بود من می‌گفتم از اینا می‌گیرم ، دلم می‌خواست خلبان شم و بتونم پرواز کنم ، با اینکه خودم بچه بودم دوس داشتم سه چهارتا بچه داشته باشم.... بزرگ که شدم دیدم هیچی اونجوری که فکر می‌کنم نیس! الان نه از اون ماشینا هست که بگیرم ، نه خلبان شدم ، از پرواز تو عرش آسمونا به فرش خاکی رسیدم ، کسیو که دوست داشتم از دستم دادم ، بچه‌‌ای ندارم که دلمو خوش کنه . بعضی وقتام که تو این سایت میام یهو یه آدم ضدحال پیداش میشه 😔 کلا زندگی من خیلی شاده 

قلمت عالی👏👏👏 آسمان خیلی راحت به ابر دروغ می‌گوید، ابر می‌داند آسمان دارد دروغ می‌گوید، ام ...

قلم شما عالی‌تره که ! 👍👌 بسیار زیبا 

خواستم که بغض را خجل کنم
خنده را به گریه متصل کنم
واژه را دوباره مشتعل کنم
خواستم که با تو درد دل کنم
گریه‌ام ولی امان نداد ... نداد 💔

دم همه‌تون گرم ، خیلی باحالید و با معرفت .

شب شما و همه‌ی دوستان خوش! 🙏

نظر لطفتونه😃

ازنت گرفتم از سید علی صالحی😅

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب و عالی باشه مث کلامتون🌹