دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته آرامش بدنی دارم نه ذهنی زمان که به عقب برنمیگرده ولی شما غصه گذشته رو نخور شاید لازم بو ...
درسته اما واقعیت اینه که هیچکس هیچوقت نمیدونه و نمیفهمه توی دلت چی میگذره ... دلتنگ میشی ، دل مرده میشی ، گریه میکنی ، داغون میشی ، احساس تنهایی میکنی .... غذا نمیخوری ، بیرون نمیری ، علاقهات به زندگی رو از دست میدی ، اما دم نمیزنی ... فردا صبح بیدار میشی و باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی .... این داستان زندگیه ، بالا و پایین مجبوری زندگی کنی ... مجبوری بسازی ، مجبوری نق نزنی و به همه بگی : حالم خوبه ! به قول سهراب سپهری : حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن!
قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
چه قشنگ گفتین منم امروز کلی دلم گرفته بودم واقعا چرا کوچیکتر بودیم این مشکلات نبود یهو از کجا ...
بچه که بودیم فکر میکردیم همه چی همونجوری میمونه! مثلا یه سری ماشینا بود من میگفتم از اینا میگیرم ، دلم میخواست خلبان شم و بتونم پرواز کنم ، با اینکه خودم بچه بودم دوس داشتم سه چهارتا بچه داشته باشم.... بزرگ که شدم دیدم هیچی اونجوری که فکر میکنم نیس! الان نه از اون ماشینا هست که بگیرم ، نه خلبان شدم ، از پرواز تو عرش آسمونا به فرش خاکی رسیدم ، کسیو که دوست داشتم از دستم دادم ، بچهای ندارم که دلمو خوش کنه . بعضی وقتام که تو این سایت میام یهو یه آدم ضدحال پیداش میشه 😔 کلا زندگی من خیلی شاده
قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !