2777
2789
یوحنا جان مشکل من معلم خصوصی نیست باور کنید خونه بمونه و معلم بگیرم ارزونتره برام مشکل من اینه که این بچه خیلی اجتماییه و دوست داره بین هم سن و سالاش باشه هر روز از من می پرسه پس کجا ثبت نامم می کنی
الهی من قربوون دلش بشم راحیل جاان من هرشب میام و تاپیکهای ناراحت کننده میخونم ولی هیچ چیزی مثه این موضوع ناراحتم نکرده
هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اولین بار امشب گفتم خدایا دوست دارم اون خانم رو در وضعیت رزیتام ببینم بدجور دل خودم و شوهرم رو شکونده فکر کنید اون بدبخت یک هفته اس به من چیزی نمیگه ولی امشب حس کردم گریه می کنه
راحیل جاان ایشالله موفق شدی بیا همین جاا تاپیک بزن مارو هم تو شادیت شریک کن گلم .من آرزوی موفقیت وسلامتی دارم براتون عزیزم
هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
راحیل جان خواهش میکنم هرطور شده ثبت نامش کن،اصلا کوتاه نیا،بذار بره تو اجتماع با قدرت عزیز دلم آرزو میکنم به همه چیز برسه تو زندگیش
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
بذارش مدرسه غیر انتفاعی یکی از دوستامون دخترش این مشکلو داشت گذاشتنش مدرسه غیر انتفاعی
نازنین پسرم همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم. تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......
سلام قدرت دستش چطوره؟؟توانایی نوشتن رو داره؟باید بعنوان دانش آموز تلفیقی ثبت نامش کنن هیچ منعی نداره فقط اگه اسمش رو تو هر مدرسه ای نوشتین بعدش برید اموزش و پرورش استثنایی شهرتون بگید که یه معلم تلفیقی بفرستن براش که بعنوان معلم _مشاور کنارش باشه هفته ای یه روز بیاد مدرسه ومشکلات درسیش و غیر درسی رو پیگیری کنه من خودم دبیر تلفیقی هستم و در طول سال شش دانش آموز رو رسیدگی میکنم
2810