2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 121 پست

منم وقتی تو مرحله آشنایی بودم جمع میبستم اون نه کلا راحت بود مثلا اون میگفت گلم نفسم من میگفتم زنده باشید سلامت باشید کلا فک میکردم اگه یه درصد نشه با پسر غریبه خودمونی نشده باشم الان یه جوری با شوهرم حرف میزنم میگه تو همونی😂

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
مرسی لاقل شما مسخره نکردید چی بگم بهش؟ 

مثلا بنویس ممنون چ متن زیبایی🙂🌺

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخلاف یه تاپیک دیگه که دوست دختر دوست پسر حسابی قریون صدقه هم میرن و واقعا حس خوبی ندارم بهش، از ای ...

مرسی

وااقعا خیلی خیلی پسر خوب و مودبیه چندماهه با هم میریم میاییم یه بار پاش رو از حد خودش فراتر نگذاشته تابحال با دختری دوست نبوده و میدونم خالصانه داره ابراز علاقه میکنه ولی خب من نمیتونم اونطوری رفتار کنم مثل خودش

ممنون از راهنماییتون خیلی مقید بود برام

مرسی لاقل شما مسخره نکردید چی بگم بهش؟ 

خواهش میکنم 

همسر منم خیلی با احساس بودن و هستن

۱۳ سال از ازدواجمون میگذره

و واقعا این همه کامنت منفی رو درک نمیکنم

جوابی که شما بهشون میدید بستگی به این داره که تو روابطتتون رسمی هستید یا نه صمیمی

اگر شما هم صمیمی هستید، مثل پیام خودشون جواب بدید

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

خیلی ممنون بابت دلگرمیی ک دادین.حس خوبی گرفتم از حرفتون😊

اینم خوبه بگی.عشقتون پایدااااررررر

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
ببین کاش،میشد پیاما خواستگارم که دو ماه اشنایی مون بود نشان میدادم کاش،نشون میدادم که گول این مدل ح ...

اره دقیقا سره من هم اومده اولاش اونقدر عاشقانه میگفت و زبون میریخت بعد فهمیدم همش نقش بوده

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
مررررسی عالی بود

خاهش گلم ..انشالله خوشبختی روازته دلتون حس کنید 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بگو شمام ب من لطف داری وخیلی ممنون  و استیکر گل بفرست

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜