2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 121 پست

میخواستم راهنماییت کنم ولی چون  اسم جاری گهی خانوم کثافت تو متن پیام خواستگارت  دیدم حالم بد شد ‌..

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ایناس که یه کافی شاپ باهاش میری میگه اسم بچه هامونو چی بذاریم😂

سلمانه این

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بگو فدای محبتتون بشه شما هم همه جون و قلب منید از اینجور چیزا با چندتا ایموجی 😌🥰😊❤️😘 از اینا

آخه ادم به جون و قلبش میگه شما؟ یا میگه رسیدید .😂دوم شخص جمع

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

ببین کاش،میشد پیاما خواستگارم که دو ماه اشنایی مون بود نشان میدادم

کاش،نشون میدادم که گول این مدل حرف زدن پسرای هوس بازا نخورید 

چقدر من سر همین موتور سواریش،که یواش برو و فلان حرص،میخوردم اون حرومزاده در جوابم همینا را میگفت 

ببین الان که گذشته و چشام باز شده و به گذشته نگاه میکنم ، پسری که قصدش ازدواجه این لحن صحبتش نیست 

هر چنداین عوضی خواستگار رسمی من هم امد ولی بعد از گذشت زمان سر کوچکترین چیز بهم ثابت شده فقط همش حرفه 

و کلا برا همه این دلبریا بلد و میکنه 

ای کاش،میشد همه پیاما بزار اینجا برای درس عبرت بقیه 

یه کم ازفاز خسته نباشید و...دربیا دیگه...چون اینجوری باهاش حرف میزنی به نظرم بگو ممنون از نظرلطفت.خودتم خیلی خوبی که من رو انقدر خوب میبینی.

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
نه بابا خودش مینویسه همیشه

به به چه عالی ...ازشیرینترین حسا همین پیام بازیای عاشقانس خدانصیب همه بکنه انشالله ..

شماانگاررسمی ترید نسبت به ایشون ..میتونید بنویسید ..خیلی ممنون بابت متن قشنگ و سرشارازانرژیتون ..خیلی حس خوبی گرفتم ..انشالله بتونیم اینده ی خوبی روکنارهم وبرای هم رقم بزنیم +💓💚💙💜بقول خردادیان ازینا ازینا 😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خوبیش اینجا وقتی ازدواجومیکنی بعد یاد این لحظه ها میفتی بش میگی یادته چه حرفای قشنگی میزدی بعد خودش ...

شوهر من با لحن مسخره ای میگه من گفتم من یه غلطی کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨