2777
2789
عنوان

جواب خواستگارمو چی بدم + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3919 بازدید | 121 پست
ببین کاش،میشد پیاما خواستگارم که دو ماه اشنایی مون بود نشان میدادم کاش،نشون میدادم که گول این مدل ح ...

عزیزم ۷ ماهه در رفت و امدبم

خواستگاری اومدن چند دفعه

و چندوقت دیگه بله برونمونه

کامل هم با مشاور پیش رفتیم مشاوذم گفته پسر بسیار سالمیه

عزیزم ۷ ماهه در رفت و امدبم خواستگاری اومدن چند دفعه و چندوقت دیگه بله برونمونه کامل هم با مشاور ...

بابا اینقدر خشک نباش عزیزم بنده خدا میخوره تو ذوقش، یچیزی بگو اونم خوشحال بشه جوابشم زودتر بده الان یکساعت گذشته بنده خدا خوابید دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۷ ماهه در رفت و امدبم خواستگاری اومدن چند دفعه و چندوقت دیگه بله برونمونه کامل هم با مشاور ...

خب دیگه واسه چی همش با افعال جمع صحبت میکنی، خیلی مزخرفه. اگه نظرت مثبته، تو هم راحت باش باهاش.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
وای استارتر خیلی خوشم اومد🥰 نمیدونم چرا کلی انرژی مثبت گرفتم ازش   معلومه حرفاشو دلی زده شبیه ...

ممنونمم عزیزم

حداقل شما مسخره نکردید

متقابلا انشالله شما هم خوشبخت بشید

چی بگم بهش ب نظرتون هنوز جواب ندادم

من دقیقا مثل خودت ،  حسم اصلا خوب نیست به این نوع پیام 

من خوندم انگار دقیقا خودما توی تو  دیدم 

ولی حواستا جمع کن . انشالله خوشبخت بشی 

ممنونمم عزیزم حداقل شما مسخره نکردید متقابلا انشالله شما هم خوشبخت بشید چی بگم بهش ب نظرتون هنوز ...

بعد ۹ ماه هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیست🤔🤔🤔

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
از دی ماه پارسال داریم میریم میاییم کجاش زوده

اها من فک کردم خواستگار چند روزس 

اگه این مدت گذشته که اره قابل قبوله این رفتار

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ممنونمم عزیزم حداقل شما مسخره نکردید متقابلا انشالله شما هم خوشبخت بشید چی بگم بهش ب نظرتون هنوز ...

خواهش میکنم عزیزم

مرسی از لطفت

ای بابا از کی تا حالا ابراز علاقه و محبت مسخره شدن داره ، این حرفای اینجارو جدی نگیر لطفا 

چون لحنتون یه جورایی رسمیه من باشم میگم

خیلی ممنونم از ابراز عشق زیباتون و اینکه منو با همچین جملات زیبایی خطاب کردین
این حرفاتون خیلی برام ارزش داره

یه همچین چیزی حالا یه چیزایی اضافه یا کم کن

با لحن خودت حالا تغییرش بده

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچههههه هاااا چرا پیام ها و رابطشونو دارید تحلیل میکنید؟؟؟

مگه اسی اومد گفت بیاین توروخدا تحلیل کنید پیامارو یا بیاین بگید نظرتون راجع ب رابطم و طرفم چیه؟

زشته بخدا...

اسی بهش بگو ممنونم ازتون منو شرمنده ی لطف و محبتتون میکنید