2777
2789
عنوان

احساس مرد بودن بهم دست میده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 27 پست
همکاری میکنم به خدا ،فقط چیکار کنم یه طوری شده انگار حرف اصلی تو خونه حرف منه انگار داره به خاطر پول ...

اینطور ک خیلی خوبه اتفاقا نمیتونه بهت زور بگه شوهر زن ذلیل هم ارزوست😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیس عقاب نگرفتم مگه شما حالت منو میبینی که برا خودت هر چی دوست داری میگی دارم میگم کل خرج با منه ...

اروم باش بابا این یه شوخیه رایجه فکر کردم همه آشنان باهاش چیز بدی نیست فانه اگه شوخی نکنیم که زندگی پارمون میکنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
ببین اون همه ی تلاشش رو می کنه و کار می کنه  خب در آمدش دیگه در این حد هست پس کم نمیذاره. ...

میدونم عزیزم منم حرفی ندارم مشکلم اینه انگار یه جورایی جای مرد رو دارم میگیرم تو خانواده

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
رو حساب پولم خیلی حرفمو گوش میده و باهام خوبه یعنی نمیدونم واقعا دوستم داره یا نیاز داره به پول این ...

حالا اگه در امد نداشتی میومدی تاپیک میزدی وای درامد ندارم همیشه دستم پیش شوهرم درازه اله بله🙄

ول کن خواهر زندگیتو بکن.خدارو شکر کن حقوق داری توخرج خونه کمک همسرت هستی اونم تواین شرایط سخت اقتصادی.اصلا زن و شوهر نبایدمن و تویی داشته باشن.من خودمم هر چی داشته باشم باهمسرم توی کارت مشترک.هرچیم داشته باشیم واسه زندگی و رفاه خودمون و بچه هامونه دیگه نمیبریم بدیم به همسایه که

حالا اگه در امد نداشتی میومدی تاپیک میزدی وای درامد ندارم همیشه دستم پیش شوهرم درازه اله بله🙄 ول ک ...

راست میگی شایدم من زیادی حساسم😔

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
نه خیلی بده به خدا چون میدونی از روی دوست داشتن نیست

اره سختم هست ولی از کجا میدونی از روی دوست داشتن نیس 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
شایدم باشه نمیدونم گیجم اصلا همه چیزو با هم قاطی میکنم

سخت نگیر سخت میشه زندگی

باشه ممنون عزیزم ازینکه وقت گذاشتی

قربونت❤