2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده لطفا کمکم کنید

3 بازدید | 24 پست
سلام دخترم 13 ماهه شده. هنوز غذا بد میخوره وشبها بالای 5 بار با گریه بیدار میشه چندمیک از شیرم میخوره و دوباره میخوابه. هم خیلی نگران رشد شم هم صبحها دیگه جونی برای شروع روز جدید ندارم.غذا از پوره و سوپ وفرنی گرفته تا غذای خودمونو بیشتر از یک یا دوقاشق نمیخوره دائما شیر خودمو میخواد. لطفا راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بیدار میشه شیر نده بهش بگیرش بغلت یا بذارش رو پات تا بخوابه دوباره چون این همه بیدار شدن همش برا شیر نیس احتمالا میخواد کنارت باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
اینجور بچه ها بخاطر گرسنگی بیدار نمیشن.وابسته هستن.پسر من ازشب تاصبح سینه م دهنش بود...دیگه کفرم رو بالا میاورد.هرشب خسته به رختخواب میرفتم و باخستگی چندین برابر از رختخواب بیرون میومدم
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست....
وزنش ثابت مونده؟شایدعفونت داره منم دخترم هیچینمیخورد بردم ازمایش نوشت متخصص کودکان ازمایش ادرار گف عفونت داره شربت داداونو ک دادم خوب شد الان لشتهاش خوبه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
قبل خواب بهش موز با پسته آسیاب شده بده و یکی دو ساعت قبلش هم خرمای رطب پوست کنده با کنجد بهش بده تا قبل خواب سیر بشه خواهرم به پسرش اینجوری میداد تو این ماه ها. من خودم نی نی ندارم اینا تجربیات آبجیمه
خدایا حواست هست؟! صدای هق هق گریه هایم... از همان گلویی می آید که تو... از رگش به من نزدیک تری!!!
پسر من هفت ماهشه وقتی با فاصله ی کم تو شب بیدار میشه میذارم کنار خودم خیلی مواقع خوابش میبره اگرم باز گریه کنه باباش بغلش میکنه تو بغل اون میخوابه. گزینه ی اخرمون شیردادنه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
آره ممکنه باید همه احتمالا رو بدی ببرش یه معاینه بشه یه شب قبل خواب یهش پروفن بده ببین چطوری میخوابه اگه خوب خوابید یعنی جاییش درد میکنه دکتر دخترم میگفت فقط گوش درد تو خواب سراغ بچهوها میاد
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
مامان ادرین من متوجه نشدم دیرفهمیدم عفونت ادرارش ب خونش منتقل شد هاپشت گوش ننداز
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
2810