2777
2789

اگه یه کار هنری بلد باشین و مغازه بزنین و اوایل مشتری داشته باشید و بعد مشتریاتون روز ب روز کمتر شه چ حسی بتون دست میده 

و اگه شوهرتون و بقیه هی ازتون بپرسن چرا مشتری نداری دیگه چ حسی بتون دست میده و چ جوابی میدین

لطفا حاشیه نرین فقط بگین چ حسی بتون دست میده و چ جوابی میدین 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

شاید مشتری ها از کیفیت راضی نیستن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره جنس چی باشه

بعضی چیزا فقط یکبار نیازه که آدم بخره

قیمت منصفانه

کیفیت قابل قبول

زمان تحویل

شبیه بودن نتیجه به چیزی که سفارش داده شده

خوش برخوردی فروشنده

اینا چیزاییه که باعث میشه من دوباره از یه نفر خرید کنم یا به بقیه معرفی کنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من کار بیمه انجام میدم کارم خدماتی هست هر جا مشتری کم میشه یا مشکلی برام پیش بیاد سریع با همسرم مشورت میکنم از اون کمک میخوام طوری شده که سر کوچکترین چیز مشورت میگیرم اونم با جون و دل کمکم میکنه 

به نظرم به احساست فکر نکن دنبال دلیل بگرد که چرا مشتری برات کم شده و ی طوری خودت رو بالا بکش 

من کار بیمه انجام میدم کارم خدماتی هست هر جا مشتری کم میشه یا مشکلی برام پیش بیاد سریع با همسرم مشور ...

مثلا چه جوری خودمو بالا بکشم

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
مثلا چه جوری خودمو بالا بکشم

تحت هیچ شرایطی حرف دیگران برات مهم نباشه مگر در مواردی که در جهت ارتقا شما باشه 

هیچ وقت با مشتری بد حرف نزن همیشه خوشرو باش حتی در بدترین شرایط سعی کن با مشتری خوب حرف بزنی 

مشتری های فعلی رو نگه دار، اگر  شده نسیه باهاشون کار کنی سعی کن نگه شون کنی همین مشتری وقتی باهاش خوب برخورد کنی و خدمات خوب بدی حتما برات مشتری میاره 

سعی کن تو کارت اطلاعات کافی داشته باشی که بتونی به مشتری خوب توضیح بدی 

هیچ وقت جلو مشتری بد همکاران رو نگو چرا که مشتری نسبت به شما بدبین خواهد شد 

و خیلی چیزهای دیگه که تو برخورد و کار پیش میاد رو سعی کن خوب مدیریت کنی 

هیچ وقت ناامید نشو

ان شاالله که موفق باشی