2777
2789
عنوان

خانومایی ک فرهنگیان دارن میخونن یا قبول شدن میشه بیایین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 39 پست
خوبه سنت میرسه امسال تا ۲۴ سال میتونن شرکت کنن من رشتم انسانی بوده عزیزم از رشته انسانی بیشتر جذب ...

من تا چهل سال شنیده بودم پس لغو شده ؟

شما چند سالتونه ؟

من میتونم کنکور انسانی بوم با دیپلم تجربی ؟ اخه درسام یادم رفته کلاسم بخوام برم نزدیک چهل میلیون میشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا چهل سال شنیده بودم پس لغو شده ؟ شما چند سالتونه ؟ من میتونم کنکور انسانی بوم با دیپلم تجربی ...

لغوشد عزیزم من ۱۹ سالمه اره میتونی با دیپلم تجربی کنکور انسانی شرکت کنی ولی باید بری درس های انسانی رو امتحان بدی که سوابق تحصیلی ایجاد کنی چون معدل تاثیر داره اگه سوابق ایجاد نکنی سوابق صفر حساب میشه

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

عزیزم برنامه آلا نصب کن تموم فیلم های اموزشی داره  و کتاب دست دوم هم توی دیوار گیر بیار

کتابای خودمو ک از چهار سال قبل دارم کلی کتاب کمک آموزشی هم دارم 

ولی کلا از فیزیک و شیمی بدم میاد مقاومت میکنم نسبت ب یاد گرفتنش😆

همسرم میگه اگه میتونی کنکور انسانی بده کمک میکنم .آیا میشه ؟

کتابای خودمو ک از چهار سال قبل دارم کلی کتاب کمک آموزشی هم دارم  ولی کلا از فیزیک و شیمی بدم م ...

اره میشه برات توضیح دادم تو کامنت دیگم اگه سوال دیگه داشتی بپرس عزیزم

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

اخه مشکل اینه همه درسای دبیرستان یادم رفته 🥺بخوام برم کلاس باید چهل میلیون هزینه کنم 🥺😣مگه اینکه ...

بسین متولد ۸۱ ام

امسال قبول شدم آزاد تهران زیست اوردم

بخون هم سن هستیم

پس با سوابق تجربیم نمیتونم ؟ شما چند ساله کنکور میدین؟

من امسال کنکور دادم ولی فرهنگیان نیاوردم دارم میخونم برای سال بعد

میتونی ولی فقط دروس عمومی برات لحاظ میشه که فک میکنم ۱۴ درصد میشه  دروس تخصصی برات صفر حساب میشه بنظر من باهمون رشته تجربی شرکت کن چون امسال ۵۰ درصد معدل تو کنکور تاثیر داره یا اگه میتونی برو مدرسه بزرگسال سوابق ایجاد کن 

اها مرسی  دمت گرم  شمام هدفت فرهنگیانه؟

قربونت اره منم بخاطر فرهنگیان امسال نرفتم دانشگاه

من امسال کنکور دادم ولی فرهنگیان نیاوردم دارم میخونم برای سال بعد میتونی ولی فقط دروس عمومی برات لح ...

خیلی دوس دارم تجربی کنکور بدم ولی متاسفانه واقعا حوصلم نمیکشه دیگه به فرمول و محاسبات متاسفانه تجربی پر از فرموله از ریاضی گرفته با شیمی و  زمین فیزیک .

اگه بخوام سوابق انسانی ایجاد کنم ک بخاطر سوابق رتبم خراب نشه چند تا درس باید امتحان بدم ؟

قربونت اره منم بخاطر فرهنگیان امسال نرفتم دانشگاه

ان شالله امسال قبول شی 🤩

ولی ی سوال اگه من امسال قبول نشم سال بعد بخوام دوباره کنکور بدم تیر ماه میشه بیست‌وچهارمین سالو دوماهم باز میتونم کنکور بدم؟ 

خیلی دوس دارم تجربی کنکور بدم ولی متاسفانه واقعا حوصلم نمیکشه دیگه به فرمول و محاسبات متاسفانه تجربی ...

اره تجربی خیلی سخته 

۸تا دروس تخصصی

۴تا دروس عمومی

دروس تخصصی:فلسفه ومنطق،علوم فنون،ریاضی،عربی،روانشناسی، تاریخ جغرافیا،،اقتصاد اینارو برای کنکور باید بخونی

ان شالله امسال قبول شی 🤩 ولی ی سوال اگه من امسال قبول نشم سال بعد بخوام دوباره کنکور بدم تیر ماه م ...

فداتشم مرسی ان شالله قبولی خودت😍

اگه از ۲۴ سال رد بشی دیگه نمیتونی تو تمام سعیتو بکن امسال قبول بشی چون هرسال یه سنی رو تصویب میکنن یبار میکنن ۲۲ یبار ۲۴ معلوم نیست برای کنکور ۱۴۰۴ شرایط سنی چطوری بشه پس تموم سعیتو بکنم برای امسال عزیزم