2777
2789

سلام کسی تاحالا اینطور بوده که درآمدش از شوهرش بیشتر باشه ،شوهرش ازش کارت بگیره 

معتاد باشه ،از کاراش سر در نیاری 

هیچی رو بهت نگه ،همش هم میره تو اتاقای جلوی حیاط تمام وقتی که باید پیش زن و بچش باشه اونجا میگذرونه 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
.
5
50%
تاب
3
30%
حیاط
2
20%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی تروخدا میشه دوتا تایپک اخرم رو گزارش بزنید؟ 

دوستم شناسائیم کرده

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

اینجا خیلیا هستن که اینطوری زندگی میکنن 

اما من شخصا نمی پسندم

حتی یه زمانی شاغل بودم  گذاشتم کنار 

به نظرم خرج و مخارج تمام و کمال به پای آقای خونس 

+ ماهانه هم به خانوم جدا مقداری بده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
اینجا خیلیا هستن که اینطوری زندگی میکنن  اما من شخصا نمی پسندم حتی یه زمانی شاغل بودم  گ ...

اگه کارم رو ول کنم متاسفانه نمیشه 

چطور کارت رو در اختیارش قرار ندم بگم پول ندارم 

به چنین زنی باید افتخار کرد در وقت تنگ دستی دست شوهرش میگیره قطعاً شوهرت در آینده جبران میکنه 

جلوی موفقیتم رو نگرفته تا حالا ،البته کلا آدم بی خیالیه با کارم کاری نداره

جلوی موفقیتم رو نگرفته تا حالا ،البته کلا آدم بی خیالیه با کارم کاری نداره

اگه باهات با احترام و صمیمیت و عشق رفتار میکنه به حرف کسی گوش نکن بمون قطعا به عقل میاد

موقعیت پیش بیاد سر کار میرن جبران میکنه

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
اگه باهات با احترام و صمیمیت و عشق رفتار میکنه به حرف کسی گوش نکن بمون قطعا به عقل میاد موقعیت پیش ...

آره همینطوره با احترام رفتار میکنه ،ولی هیچ کدوم از کاراش باب میلم نیست ،،

2810