2777
2789

هم اتاقیم هروقت میخواد با رلش بره بیرون پول داره هروقت به من میرسه بدبخته  

هقته ای یکی دوبار میگه خیلی گرسنمه میشه برای منم غذا بخری   

قشنگ ماهی یه تومنم میره برای این 

مامانمم هروقت برای من چیزی میخره برای ایشونم میخره 

پول بلیت رفت و برگشتش رو ما میدیم 

چرا ؟ چون باباش فوت کرده ۴ تا خواهر برادر کوچیک داره که هرکدوم کلی مشکل دارن 

مامانشم مثل خودشه . از ملت کمک مالی میگیره یهو میذاره میره مشهد تنهایی میگه میخوام استراحت کنم چند روز از بچه ها دور باشم 

خوب لعنتی پول منو پس بدید  بعد برید مشهد بعد با دوست پسرت برو بیرون 

دلمم نمیاد ندم بهش 

🍦🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نده بهش ، بره از دوست پسرش بگیره ، پدر‌مادرت برای اینکه بت پول بدن کار میکنن یعنی چی که خرج بقیه میکنی؟ گرا پروریا چیه؟ اگه خیلی پولداری در حد کم بهش غذا تعارف کن‌همین اصلا پول دادن زشته ، بعدشم یعنی واقعا تو ماهی یه تومن پول اضافه میاری که بدی به این؟

من بودم پول نمی‌دادم وقتی یه بار بهشون پول بدی عادت میکنیتا آخر باید پول بهشون بدی

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

خیبی اشتباه میکنی با همچین ادمی اصلا دوستی میکنی با یکی باش ک دذ سطح خودت باشه شاید بی رحمانه ب نظذ بیاد ولی همین ادم ی روزی زیر پاتو خالی میکنه 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ظهر صد و پنجاه واسش ساندویچ گرفتم گفت بریم خوابگاه پس میدم اما نداده    

کسی که پول نداره ساندویچ نمیخوره یدونه سنگک با یه دونه پنیر کوچولو هم بخوره سیر میشه.دوستت ادمِ تیغ زنیه و تو هم داری تیغ زده میشی،به تیغ خوردنت ادامه بده حرص مارو هم درنیار

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.