2777
2789

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه💞

من دانش آموزی هستم که واقعاً میخواستم برم هنرستان ولی متاسفانه بخاطر موضوعات مختلف نتونستم.. 

میدونم خیلی از شما توصیه میکنید که دوازدهمم رو بخونم و بعدش کنکور هنر رو بدم که بسیار هم توصیه عاقلانه ای هست اما رشته من ریاضی هست و دروس به شخصه برای من خیلی سخت هستن و من هر چقدر هم تلاش میکنم معلمین میگن پایه ریاضی ضعیفی داری و به زور درس ها رو پاس میکنی.. 

اینم بگم که من توی یه مدرسه دولتی ضعیف درس میخونم و پارسال خیلی از بچه ها درس هاشون رو افتادن و گرفتن دیپلمشون طول کشیده و من نمیخوام این اتفاق برای من هم بیوفته ولی یه جورایی مطمئنم میوفته چون حتی با اینکه دارم خودمو میکشم باز نمراتم پایین هستن... خصوصاً حالا که درس ها در امتحانات دوازدهم نهایی شدن و امتحانشون سخت تر هم شده.. 

از یک جا شنیده بودم که این قضیه امکان پذیره اگر یک مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم و میشه بین یک سری رشته محدود انتخاب کرد و دیپلم یکی از اون ها رو گرفت... 

راستش برام فرقی نداره که چه رشته ای باشه فقط میخوام برم جایی که بدونم تلاش هام بی نتیجه نمیمونن و میتونم دیپلمم رو بگیرم و با خیال راحت برای کنکور هنر بخونم.. چون این جا که هستم جداً کل روزم رو میذارم برای درس های رشته ریاضی و اصلا وقت نمیکنم به کنکور اصلی خودم که هنر هست برسم... 

میشه لطفاً به من کمک کنید؟ آیا موسسه یا جایی هست که بتونن به من در این زمینه کمک کنن؟ بی نهایت ممنونم💖

یه ذره سخته 

بعدشم فک میکنید هنرستان وضعیت بهترره؟اونجام معلمانش اصلا درس نمی‌دن 

داداشم رفته امتحان داده الان رفتیم دیدیم نمره ندادن بهش خدا لعنتشون کنه دم ثبت نام کنکور دارن دقمون میدن ،نمراتشو تو سامانه نزدن اینقدر بی مسىولیتن 

باز رشته نظری یکم سرشون به کاره 

هنرستان یا مسىولاش گاون گاوووو

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دیره بنظر من خیلی باید زحمت بکشی خودم هنرستانم میگم

درسته عزیزم.. ولی واقعاً حاضرم هر کاری بکنم.. جدی اینجا شب و روزم گریه ست.. 

به هر حال خیلی ممنونم از این که جوابم رو دادید❤️

یه ذره سخته  بعدشم فک میکنید هنرستان وضعیت بهترره؟اونجام معلمانش اصلا درس نمی‌دن  داداشم ...

بله عزیز دلم شما درست میفرمایید معذرت میخوام اگه طرز بیانم بد بود💕

نه من به هیچ وجه فکر نکردم هنرستان اوضاعش بهتره یا آسون تره فقط منظورم این بود که منی که هیچ علاقه ای به رشته ریاضی ندارم و الکی دارم خودمو میکشم اینجا آخرش برام هیچی به هیچیه چون امتحانای نهایی هم خیلی سخت شدن.. 

و این که امیدوارم برادرتون بتونه حقشو پس بگیره جدی آدم نمیدونه با این نظام آموزشی چه کنه.. مدرسه ما هم خیلی داغون هستش و معلم ها مدام میگن مثل پارسالی ها نیوفتید که دیپلمتون رو امسال نتونید بگیرید.. منم واقعاً خیلی ترسیدم و میدونم باید زودتر میجنبیدم ولی بسیار احمق بودم... 

در هر حال خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم❤️