2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ولی درزمان افسردگی آدم از همه چیزوهمه کس وهمه کاری  بدش میاد منزوی میشه

خیلی سخته خواهرمن گرفته بود فقط،به فکر فورو میرفت  هیچ کاری،نمیتونست بکنه ب ردیم دکتر یک سالونیم قرص خودد خوب شد 

منم یه مدته گرفتار شدم...ای خداااا زمدگیم مختل شده

خیلی بده منم الان درگیرم ازهمه فعالیت‌هایی که قبلا انجام می‌دادم موندم واعتمادبه نفسم خیلی خیلی کم شده وحتی غذاهایی که قبلا می‌پختم الان نمیتونم بپزم وهمش  استرس دارم ومدام گریه میکنم

خیلی سخته خواهرمن گرفته بود فقط،به فکر فورو میرفت  هیچ کاری،نمیتونست بکنه ب ردیم دکتر یک سالونی ...

منم همینم ....‌ و تراپی فایده نکرد باید دارو بخورم انگار

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

اول تلقین منفی نکن و برچسب نزن که مغز باور میکنه 

دوم رابطه با معنویات بیشتر کنید که قلب آرام و قرار میگیره و مطمئن میشه 

سوم هدفی سالم داشته باشید که زندگی براتون معنا بده 

چهارم معاشرت سالم با افراد سالم 

پنجم سر کله زدن با کودکان و گل وگیاهان

ششم خوردن عسل بادام و زعفران ...

هفتم اصلاح مزاج

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من یه جوری کسلم چند وقته که اصلا به کارهای خو نه اهمیت نمیدم خونه ام بسیار نامرتب شده درحالی که قبلا خیلی تمیز کاری میکردم به خودم‌اهمیت نمیدم که چی بپوشم یا چیکار کنم خوشگل شم قبلا ها به سختی گریه میکردم الان به سرعت گریه ام میگیره خانواده بدی داشتم و کودکی وحشتناکی که با تنهایی و غم بزرگ رو دلم گذروندم کودکیم ولم نمیکنه گرچه اون ماجراهادیگه برام اهمیتی نداره ولی انگار ناخوداگاهم خوب نمیشه

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
خیلی بده منم الان درگیرم ازهمه فعالیت‌هایی که قبلا انجام می‌دادم موندم واعتمادبه نفسم خیلی خیلی کم ش ...

انرژی منفی از نزدیک شدن نیروهای منفی هست 

مرتب آیت الکرسی و چهار قل بخونید 

و شکر گزاری مرتب هر چند برای کوچکترین موارد حال به شدت به شدت خوب میکنه

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خیلی بده منم الان درگیرم ازهمه فعالیت‌هایی که قبلا انجام می‌دادم موندم واعتمادبه نفسم خیلی خیلی کم ش ...

من گریمم نمیگیره..فقط اضطراب دارم  از شدت اضظراب ترس از بیماری هم گرفتم..چند کیلو کم کردم..نابودم بخدا

تجربه اش کردم اونم به سیاه ترین حالت ممکن افسردگی و اضطراب همزمان داشتم حتی روانشناسم نمیتونستم برم حتی تنهایی نمیتونستم حمومم برم افکار خودکشی وحشتناک تو ذهنم بود واقعا هرچقدر بگم غیر قابل درکه چون یه وقت هست آدم دلش میگیره به مردن فکر میکنه من حتی نمیتونستم برم آشپزی کنم چون چاقوهم میدیدم انگار یه چیزی مجبورم میکرد باهاش خودمو بکشم دوستم نجاتم داد روزی ۳ الی ۴ ساعت فقط باهام حرف میزد راه حل و دلداری میداد با کلی چیزای دیگه آخرم مجبورم کرد تمرین ۲۸ روزه ی شکرگزاری راندابرن رو انجام بدم بعد از همه ی اینا خیلی بهتر شدم نمیگم خوب خوب شدم ولی ۸۰ درصد بهتر شدم 

اصلا اگه دارو نخوری و خوب شدی. یعنی افسردگی نداشتی ی کم حالت ب هم ریخته بوده 

دقیقا مثل اینکه ورزش بری بگی قلبم بهتره . 

بله ورزش پیشگیری می‌کنه ولی درمان نمیکنه اگه بیمار قلبی باشه ورزش بهتر نمیکنه بسا که می‌میری اگه ورزش کنی

یا دندون درد یا هزار درد تو بدن .

که همه به خوردن دارو براش اعتقاد دارند غیر ذهن و روح

خودشون علامه می‌دونن. ک خودمون خوب میشیم و فلان میکنیم و .... مگه ک مریض نباشن

2810