2777
2789
عنوان

سفر با اتوبوس در بارداری

215 بازدید | 17 پست

کسایی که تجربه سفر با اتوبوس دارند؛ میشه راهنمایی کنید؟

هفته چند بودین؟

جفتتون چطور بود؟

مجبورم مسافت ۱۴ ساعتی رو با اتوبوس برم، چون قطار و یا هواپیما نداره، خودمم تنها باید برم....

راهنمایی می‌کنید؟

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو عزیزم،خیلی سخته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

دوستان اینو بگم من مجبورم و باید این مسیر رو برم!!!

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
من لکه بینی داشتم ۷ هفته بودم محبور بودم دیگه رفتم مسیر هم ۱۲ ساعته بود خداراشکر مشکلی پیش نیمد  ...

الهی شکر...

جفتتون چطور بود؟ از این لحاظ‌ها مشکلی نداشتید؟

تجربه بارداری نداشتم ولی فک کنم اذیت شی مسیر خیلی طولانیه کمر درد میشی

مجبورم این مسیر رو برم....

مجبورم🥺

منم مجبور بودم رفته بودم خونه پدرم اونجا متوجه شدم باردارم باید بر میگشتم خونه ام دیگه توکل کردم به خدا اومدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کاش بگردی قطار پیدا کنی حضوری بری پیدا میکنی بلیط قطار... یا دوتا صندلی بگیر یجاهایی دراز بکشی

اصلاً قطار نداره اون مسیر

هواپیما هم گفت تو هفته اینده نداریم!

2810