2777
2789

خانواده شوهرم از وقتی شنیدن باردارم همش برا شوهرم کار می‌تراشن دیر بیاد خونه

وقتیم میاد تو قیافه

الان من دراز کشیدم محلش ندادم خودم کارامو کردم گفت چیه ارث باباتو خوردم طلبکاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر نبینن اینجور مادرا

بخدا بگو چی میخوای 

عروس داری کار باهات ندارم ،دوست نداری کسی خونت بیاد عروست هم ماهی یه بار میاد اونم همه کار و جز آشپزی خودم میکنم ،با پسرت هم که کار ندارم و همه سختی ها هم تحمل کردم

تو دیگه چی میخوای آخه ؟بخدا گاهی از دستش با گریه می‌خوابم

یعنی جواب پس نمیده؟

انشالله جواب کاراشونو تو همین دنیا پس بدن

تا پسر دارن ی محل نمیدن بهش تا زن میگیره پسرشون میگن پسر بزرگ کردیم انگار تا ۳۰ سالگی شیر گذاشتن دهنشون یا خانواده دختره بادهوا دادن ب دخترشون و بزرگ شده 

هعی ام میگ خرجیمو باید بدین 

هرچیم پول دستش میاد میره طلا میخره و بعدش مثه بدبختا زندگی میکنه ک پسراش حرفشو باور کنن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

منم همین ماجرارو داشتم

ی روز نون نداشتم ویارمم خیلییی بد بود

مامانم زنگ زد به شوهرم که دختر من لای پر قو بزرگ شده و اینا

بابامم گوشیو گرفت گفت عرضه نداری خودم نوکر دخترم و نپه ام هستم

دیگه توبه کار شد

خدا نگذره از این جور مادرا همسرم از صبح تا شب اگه باباش و مادرش و خواهرش رو بچرخونه اشکال نداره ولی وای به اون روزی که مثلا من رو ببره دکتر سریع مادره میاد که بچم خستست چرا میگی ببردت دکتر