2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوریه

167 بازدید | 5 پست

من هرکجای دنیا و هستی دیدم زنی که صرفه جویی میکنه شوهرش براش میمیره دیدما واقعا شوهر دختر عموم گفت بنده خدا چقد زن صرفه جوییه و... حالا شوهر من با وضع مالی بسیار پایین من تو هرچی میخام صرفه جویی کنم دعوام میکنه مثلا میخایم یه چیز بخریم میگم نیاز نیس برند ورداریم و...... تو هرچیز میخام صرفه جویی کنم میپره بهم بجای اینکه دستو پامو بوس کنه که تو گرونی ب فکرشم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

خو نکن ی چند بار خرجاتو ببر بالا تا قدر بدونه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو نکن ی چند بار خرجاتو ببر بالا تا قدر بدونه

مثلا میخایم یه کفش واسه بچه بخریم میگم اینو میخام مثلا۱۵۰ تومنی میگه نهههههههه و دعوام میکنه

مثلا میخایم یه کفش واسه بچه بخریم میگم اینو میخام مثلا۱۵۰ تومنی میگه نهههههههه و دعوام میکنه

شما خیلی خانومی واقعا حیف ک همسرت قدرتو نمی دونه همیشه همه چی برعکس

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شما خیلی خانومی واقعا حیف ک همسرت قدرتو نمی دونه همیشه همه چی برعکس

خیلی نمک نشناسه بخدا باید خاک پامو ببوسه  ندیدی چجوری پول نگه میدارم نمیزارم برا چیزای بیخود خرج کنه قدر نمیدونه هیچ دعوامم میکنه