2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر خونه پدری و مجردی خوبه!

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 19 پست
اون بنده خدا خودش از ساعت صبح تا ده شب دو شیفت سرکار هست وقت و توان شو نداره 

خداقوت ....دیگه زندگیه سختی هاشو داره انشاالله که زودتر فارغ اتحصیل بشی..خانم برادرم سرکار میره همزمان درس هم میخونه ولی برادرم معلم سه سال کرونا رو کلن تو خونه بود در حال بچه داری😄غیر از تعطیلات اجباری کرونا معلمها وقتشون ازاد تره 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردا مگه سرکار نمیرن؟ مجردی که شاغل نباشه اونم یه مدل مفتخوره فرقی نداره

چرا اینجوری میگی!من مجردم۳۲سالمه و بیکارم دلیل بیکاریم تنبلی یا مفتخوری نیست چون هرجا میرم کار مناسبی گیرم نمیاد شهری زندگی میکنم کار توش نیست اگرم باشه حقوق درستی نمیدن من خودم انقد بخاطر بیکاریم غصه میخورم همش دعا میکنم شاغل بشم..خودمم هزینه ندارم برم مهارت یادبگیرم یا کار راه بندازم

چرا اینجوری میگی!من مجردم۳۲سالمه و بیکارم دلیل بیکاریم تنبلی یا مفتخوری نیست چون هرجا میرم کار مناسب ...

برات آرزو میکنم چیزی که دوست داری رو بدست بیاری ولی تمام چیزایی که گفتی راه حل داره

کار ؛ کار میاره شما حتی اگه حقوق کم میدن برو سراون کار یه مدت سابقه تجربه بدست بیار بعدش یا جای دیگه معرفی میشی یا خودشون حقوقتو میبرن بالا نمیتونی که از همون اولش کمالگرایانه به کارت نگاه کنی 

درمورد مهارت الان کلی چنل تو تلگرامه که پکیج های پولی رو رایگان گذاشتن هر آموزشی بخوای از شیر مرغ تا جون ادمیزاد دارن  کلی پیچ اموزشی تو اینستا و یوتیوبه میتونی مهارت دلخواه یاد بگیری 

یا اگه حتی دلت آموزش حضوری میخواد یه انگشتر یا گوشواره بفروش هزینه آموزش جور کن بعدا شاغل شی میتونی بخری بزاری سرجاش

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
برات آرزو میکنم چیزی که دوست داری رو بدست بیاری ولی تمام چیزایی که گفتی راه حل داره کار ؛ کار میاره ...

طلاکه ندارم بفروشم.من یه شهرکوچک زندگی میکنم متنفرم ازش شهرما با مرکز استان۳ساعت راهه مرکز استان کارزیادو حقوقاخوبه ولی اینجا اینجوریه تازه خط واحدم نداره نصف حقوقتو باید بدی کرایه