2777
2789

نه ، ماه قبل تو بیمارستان هم اتاقیم تیروئیدش رو برداشت ، وضعش از منه شکم پاره خیلی بهتر بود

خیلی زود هم ترخیص شد کلا دو روز بستری بود

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کاری یاپرکاری تیروئیدداری؟

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
نه ، ماه قبل تو بیمارستان هم اتاقیم تیروئیدش رو برداشت ، وضعش از منه شکم پاره خیلی بهتر بود خیلی زو ...

ایشالله منم زودترخیص بشم بیام پیش بچم دخترم دوسالشه خیلی وابستمه

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ایشالله منم زودترخیص بشم بیام پیش بچم دخترم دوسالشه خیلی وابستمه

عزیزم درکت میکنم کاملا❤️🌱 نترس زود ترخیص میشی هم اتاقیم ی پیرزن بود

منم پسرم ۲۰ ماهشه عفونت روده ویروسی داشت و من عمل داشتم پنج روز ازش دور بودم بخاطر بستری بودنم

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
عزیزم درکت میکنم کاملا❤️🌱 نترس زود ترخیص میشی هم اتاقیم ی پیرزن بود منم پسرم ۲۰ ماهشه عفونت روده و ...

خیلی سخته واقعا ازالان استرس همون یشبی ک پیشش نیستمودارم

میخای قسمتی رو برداری مشکوکه دکتر؟؟؟؟؟

ن خوشخیمه دیگ زیادی بزرگ شده بخاطر زیبایی گردنم میخام عمل کنم یه طرفشوورمیدارم دکترمم گفت یه شب بستری روز بعد ترخیص

خیلی سخته واقعا ازالان استرس همون یشبی ک پیشش نیستمودارم

فداتشم نگران نباش بالاخره میگذره ، خیلی درکت میکنم

منکه تو بیمارستان ی بچه کوچیک می‌دیدم دلم آب میشد برا پسرم و گریه میکردم 

انشاالله زودی با تن سالم برگردی پیش گل دخترت💗🌱

فداتشم نگران نباش بالاخره میگذره ، خیلی درکت میکنم منکه تو بیمارستان ی بچه کوچیک می‌دیدم دلم آب میش ...

ممنونم عزیزدلم

ن خوشخیمه دیگ زیادی بزرگ شده بخاطر زیبایی گردنم میخام عمل کنم یه طرفشوورمیدارم دکترمم گفت یه شب بستر ...

فقط حواست باشه از ۱۲ شب حتی آب هم نخور ، باشه؟

چون بیهوشت میکنن، چیزی بخوری موقع بهوش اومدنی بالا میاری و اذیت میشی

2810