2777
2789
منم عمل کردم. نه خیلی سخت نیست. توکل به خدا کن 

همه تیروییدورداشتین شما؟؟تاچندروز دردداشتین؟؟

عوارضم‌داشت؟؟

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ن خوشخیمه دیگ زیادی بزرگ شده بخاطر زیبایی گردنم میخام عمل کنم یه طرفشوورمیدارم دکترمم گفت یه شب بستر ...

ایشالا که خوبه 

ولی یه فامیل نزدیکمون اون نصف بیشترشو برداشت صدا نداشت تا یکماه بعدم تا یه هفته فقط مایعات میخورد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط حواست باشه از ۱۲ شب حتی آب هم نخور ، باشه؟ چون بیهوشت میکنن، چیزی بخوری موقع بهوش اومدنی بالا م ...

چشم حتماا ایشالله بعد عمل‌ بهت خبرمیدم ازحالم باخبربشی

ایشالا که خوبه  ولی یه فامیل نزدیکمون اون نصف بیشترشو برداشت صدا نداشت تا یکماه بعدم تا یه هفت ...

اتفاقا گفت احتمال گرفتگی صدا تامدتی هست

چشم حتماا ایشالله بعد عمل‌ بهت خبرمیدم ازحالم باخبربشی

باشه گلم حتما خبرم کن

انشاالله بسلامتی عمل کنی💗

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
اتفاقا گفت احتمال گرفتگی صدا تامدتی هست

دلت هرچی میخاد بخور چیزای سفت سوخاری و.... 

ولی ایشالا دردت کمتره باید حتما کمکی داشته باشی اونم که بچه داری تا  یه هفته کار انچنانی ای نمیتونی بکنی

دلت هرچی میخاد بخور چیزای سفت سوخاری و....  ولی ایشالا دردت کمتره باید حتما کمکی داشته باشی او ...

میرم‌خونه مادرشوهرم

همه تیروییدورداشتین شما؟؟تاچندروز دردداشتین؟؟ عوارضم‌داشت؟؟

آره کلا برداشتن. عوارض خاصی نداشت فقط به نخ بخیه حساسیت داده بود بدنم که خب ربطی به نوع عمل نداشت. روز اول و دوم درد شبیه گلودرد موقع سرماخوردگی داشتم. وقتی بهت گفتن مایعات رو شروع کن، آب گرم بخور کم کم قورت بده خوب میشه دردت. نگران نباش خیلی زود حالت خوب میشه. 

آره کلا برداشتن. عوارض خاصی نداشت فقط به نخ بخیه حساسیت داده بود بدنم که خب ربطی به نوع عمل نداشت. ر ...

چندسالته عزیزم؟

2810