سلام. دوستان کیا برای تشخیص جنسیت نی نی شون، تست کلم قرمز استفاده کردن؟
لطفا هرکی انجام داده، تجربشو بگه
برای دختر باید چه رنگی بشه؟
برای پسر چی؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیز چند هفتگی من خیلی تهوع دارم شما هم داری کس تموم میشه این تهوع
من ۹ هفته هستم
تهوع ندارم
فقط بعضی وقتها اگه دیر صبحونه بخورم، حالم بد میشه
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام انجام ندادم صبر کردم بعد۱۸ هفته سونو بهم گفت پسره عجله ای نداشتم زودتر بفهمم چیه سالم وصالح ...
خدا حفظش کنه .ان شاءالله موفق باشه تو زندگیش