2777
2789

سلام. دوستان کیا برای تشخیص جنسیت نی نی شون،  تست کلم قرمز استفاده کردن؟

لطفا هرکی انجام داده، تجربشو بگه

برای دختر باید چه رنگی بشه؟

برای پسر چی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

انجام ندادم صبر کردم بعد۱۸ هفته سونو بهم گفت پسره

عجله ای نداشتم زودتر بفهمم چیه

سالم وصالح بودنش برام مهم بود وهست وهمیشه شاکر هدیه ی خدام حتی هنوزم که۱۳ سال و شش ماهه هست

عزیز چند هفتگی من خیلی تهوع دارم شما هم داری کس تموم میشه این تهوع

من ۹ هفته هستم

تهوع ندارم

فقط بعضی وقتها اگه دیر صبحونه بخورم، حالم بد میشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
من تا۶ماه داشتم بارداری اولم

بارداری اول نی نی دختر بود یا پسر؟

سلام انجام ندادم صبر کردم بعد۱۸ هفته سونو بهم گفت پسره عجله ای نداشتم زودتر بفهمم چیه سالم وصالح ...

خدا حفظش کنه .ان شاءالله موفق باشه تو زندگیش

عزیز چند هفتگی من خیلی تهوع دارم شما هم داری کس تموم میشه این تهوع

به دفعات زیاد ولی کم غذا بخور چوب شور هم گاهی یه دونه بخور کشک خشک بگیر خرد کن هر دفعه یه کوچولو از کشک دهنت بزار مبارک باشه مامان شدی به سلامتی

حرفت شبیه دکتراییه ک جنسیت رو میگن ۵۰ ۵۰😂😂

دکتر من دوسه روز پیش اول گفت دختر بعد گفت نه زاویه پاشو عوض کرد پسر اخرشم گفت ۵۰ ۵۰ حالا نمیدونم واقعا چیزی دید گفت پسر