2777
2789
ما مادرایه بچه های بیش فعالو فقط یکی مثل خودمون درک می‌کنه.بقیه فقط بلدن نیش و کنایه به آدم بزنن و د ...

نیش و کنایه حرف زدنش رو همش به جون میخرم دخترعموهاش ازش کوچیکترن کامل حرف میزنن خواهر شوهرم میگه بیخیال نباش ببرش دکتر حرف بزنه من اینو کجای دلم بزارم نمیدونن من همش پشت در مطبا نشستم میگم مگه اینم بچه برادرت نیس چجوری دلت میاد آخه میرم خونشون میگه شلوغ کنی مامانت می‌بره خونتون به در میگه دیوار بشنوه منم هیجا نمیرم الآنم میگن مغروری رفت آمد نمیکنی به خدا بریدم دیگه

من که عصبانی میشم میگم کاش خدا لال آفریده بودت اینقدر حرف نزن  شوهرم میگه توباهاش حرف میزنی ...

میفهمم دختر منم نمیتونه کامل بگه گریه می‌کنه میگم اگه لالی چرا دکترا تایید نمیکنن قطع امید بشم تست شنوایی هم بردم هیچ مشکلی نداره برای حرف زدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر به من گفت این بچه ها بینهایت باهوشن.اگه نقشه مغزی ازشون بگیریم سلولهای خاکستریه مغزشون زیاده.ول ...

پسر منم باهوشه درسش خوبه ولی کاش نرمال بود 

اخه هوش به چه درد میخوره وقتی نتونی خودت رفتارت رو کنترل کنی توانایی حل مسئله داشته باشی مسخره وساده نباشی دیگران بهت بخندم روابط اجتماعی نداشته باشی 

من که عصبانی میشم میگم کاش خدا لال آفریده بودت اینقدر حرف نزن  شوهرم میگه توباهاش حرف میزنی ...

ولی ما خیلی ناشکریم.تو همین سایت یه مادری هست گل پسرش نابینا متولد شده.ایشالا خدا شفاش بده.نظری هم به ما مادرای خسته و بچه هامون بکنه

پسر منم باهوشه درسش خوبه ولی کاش نرمال بود  اخه هوش به چه درد میخوره وقتی نتونی خودت رفتارت رو ...

دختر منم خیلی ساده ست اصلا بهش برنمیخوره یه بچه ای بزنتش از خودش دفاعی نداره اصلا به منم نمیگه زد منو تو جمعی بچه های همسنش راهش نمیدن

میفهمم دختر منم نمیتونه کامل بگه گریه می‌کنه میگم اگه لالی چرا دکترا تایید نمیکنن قطع امید بشم تست ش ...

بچه یکی از اقوام پنج سالش بود نمی‌تونست درست حرف بزنه در حد چند کلمه تازه اونام بعضیاش نا مفهوم میگفت چند مدته میبرنش گفتار درمانی اون روز دیدمش خیلی خیلی خوب شده بود و قشنگ حرف میزد. میخوای جای دیگه هم ببر بلکه انشالله فرجی بشه

نیش و کنایه حرف زدنش رو همش به جون میخرم دخترعموهاش ازش کوچیکترن کامل حرف میزنن خواهر شوهرم میگه بیخ ...

نرو منم هر جا میرفتم نمیشد بشینم مدام دنبالش بدو بدو 

الانم ده سالشه حرکات مسخره میکنه بهش بگن شیرین عقله 

نمیبرم حایی 

فامیل به ادم میگه بچش دیوانس 

خونه دوستش بردم دست خودش نبود دستش توذهنش میکرد انگشت به اسباب بازیش زد بچه غوغا کرد بدتر بچه افسرده نیشه حالا به دوستش میگم پارسا دست خودش نیست دست ذهنش میکنه میگه نه تف زده 

شما هم نبر عیب بچه رو کسی نبینه هر جا میری ۲ ساعت بیشتر نمون تابلو شی اخربرو اول پاشو 

نرو منم هر جا میرفتم نمیشد بشینم مدام دنبالش بدو بدو  الانم ده سالشه حرکات مسخره میکنه بهش بگن ...

الهی بمیرم به خدا داری حرفهای دلمو میزنی این قدر غصه این بچرو میخورم اصلا از زندگی هیچی نمی‌فهمم 

نرو منم هر جا میرفتم نمیشد بشینم مدام دنبالش بدو بدو  الانم ده سالشه حرکات مسخره میکنه بهش بگن ...

دختر منم با دستاش ور می‌ره اصلا می‌ره یه عالم دیگه وقتی پیش یکی این کارو می‌کنه منم باشم میگم عقلش کمه!عاشق کف بازیه مامانم میگه بردتش حیاط خونه خالم اونجا بازی کنه جلوی اونهمه آدم رفته یه صابون پیدا کرده بوسش میکرد صابونه رو

میفهمم دختر منم نمیتونه کامل بگه گریه می‌کنه میگم اگه لالی چرا دکترا تایید نمیکنن قطع امید بشم تست ش ...

براش فلش کارت بگیر با بازی باهاش کار کن من پسرم ۷ ساله بود نمیتونست توضیح بده نمیتونست ورزش کنه اون موقع آنلاین بود خوندن دیسلکسی داشت کلاس اول خیلی باهاش کار کردم روزی ۳ ساعت تمرینات کاردرمانی توخونه 

یک فیلم برای معلمش میخواستم بفرستم ۲ دیقه فیلم رو خراب میشد حتی تودوربین نگاه نمیکرد ۳۰ بار میگرفتم پاک میکردم گریه میکردم 

باید خیلی کار کنی قوی باشی من بودم و الان هم دارم خودم رو می کشم باهاش کار میکنم ولی تسلیم نشو برو چن ماه کاردرمانی ببین چکار میکنن توخونه کارکن تا حرف بزنه 

دختر منم با دستاش ور می‌ره اصلا می‌ره یه عالم دیگه وقتی پیش یکی این کارو می‌کنه منم باشم میگم عقلش ک ...

منم همین جور جیگر خودم کباب میشه براش از بس میمونه تو خونه.میبرمش کوچه بچه ها شکایت میکنن  اذیتمون می‌کنه یا حرف بد میزنم.خونه اقوام هم که به خاطر کاراش نمیرم

ولی ما خیلی ناشکریم.تو همین سایت یه مادری هست گل پسرش نابینا متولد شده.ایشالا خدا شفاش بده.نظری هم ب ...

مریاضی جسمی از روحی بهتره 

مغز که درست فرمان نده زندگی خودش وبقیه هم مختل هست بیماری جسمی هم میگیره

2810