2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم همینه با حرف زدن مدل بچه یه ساله به خدا خونه نشین شدم هیجا نمیبرمش هیشکی باهاش دوس نمیشه ان ...

اره خشم دارن کاغذ رو بامدادپاره میکنن 

حرف میزنن 

ناخن می جود

بچه شما دقیقا حالت پسر من رو داره 

هیچ کار نمیتونی بکنی جز گریه مثل من 

من قرصهای زیادی دکترش عوض کرد آخر با ریتالین ایرانی چون خارجی نیست کلونیدین میدم که خواب الو بشه آروم بگیره وگرنه ریتالین خالی نمیشه 

ریسپریدون مثل دیوانه ها میکرد 

ارپپرازول تویخچال بود همش ضعف 

الانم زیاد آب میخوره مدام دسشویی 

دیوارهای خونه رو با اسباب بازی کنده بود مبل چهارم همه چی داغون شده 

درکی زیاد از خطر نداره میفهمه ولی دوسداره بکنه 

روزی صد بار نصیحت میگه ببخشید باز یک دیقه نشده همونا

2805
به من گفت بیار بازی درمانی ولی هزینش یه ساعت ۲۴۰ تومن بیمه هم قبول نمیکنه.

سعی کن خودت توخونه باهاش کار کنی بازی فکری بعد بازی حرکتی بعد بازی تعادلی 

توپ پیلاتس ویاری هارو بخر 

من هم زیاد بردم ولی اون ۴۰ دیقه معجزه نمیکنه توخونه مدام باید کار کرد 

اره خشم دارن کاغذ رو بامدادپاره میکنن  حرف میزنن  ناخن می جود بچه شما دقیقا حالت پسر من ...

ریسپریدون خارجی و ایرانی هر دو رو امتحان کردیم شربت آنتنالینم خورده.دندون قروچه داشت یکم بهتر شده جیش می‌کنه شلوارش درک زیادی از خطر نداره نمیتونم بفرستم با بچه ها بازی می‌کنه دایم باید پشت سرش باشم سرشو میندازه می‌ره نمیدونه کجا همه اینا یکطرف حرف نزدنش یک طرف

من که خیلی مشکلات دارم توتایپیکم هست اینم از زندگی که آرامش نداریم  شوهرمنم زده شده  هر ...

منم سر حرف نزدنش خیلی حرف‌ها شنیدم خواهر نشد یه بار شوهرم دلداریم بده سر بچه داد بزنم یا گلایه کنم شوهرم از من بدتر

2810