2777
2789
کو پس چرا گوشه گیر نشده؟وحشی ترم شده

پسر منم  از ۶ سالگی خورد روز نیست  گریه نکنم همین دوساعت پیش که به زور خوابید 

تازه اول بدبختی هست کاربه جایی رسیده میگم خدا منو بکش این بچه شفا پیدا کنه 

خیلی سختمه همه منو سرزنش میکنن  که نتونستم تربیت کنم هرچی میگم مریضه دکتر گفته مشکل از عملکرد مغزش هست نه تربیت من 

هر روز شوهرم میگه میذارم میرم 

دخترم کاراش رو یاد گرفته 

همسایه به ادم تذکر میده کسی که نداره نمیتونه درک کنه 

اندازه ده بچه انرژی میگیره مدام سوال حرف لجبازی قلدری 

همون که میگه ومیخوادباید بشه 

احساسوشرایط دیگران رو درک نمیکنه 

برای خودشم نمیتونه تصمیم بگیره 

بع خاطرش هی باید حرف بستون از همه عذر بخوام 

هم سالانش نمیتونن تحملش کنن مهارت حرکتی ضعیف هست انگار دستش جون نداره 

خیلی هوش داره ولی ساده لوح هست کارای مسخره میکنه 

نمیتونی مهمونی ری ابروت میره دو ساعت به زور گارانتی داره 

رفتارش دست خودش نیست 

هر روز دعوا جنگ اعصاب وسروکله زدن 

این  مادر خسته رو هیچکی درک نمیکنه 

مدام ساعت نگاه کنی ۴ ساعت شد دوز دارو باید بدی عصبی میشه 

کاردرمانی مشاوره هزار کوفت بردم خرج کردم ولی مشکل رفتار نیست مشکل مغز هست درست نمیشه 

شما هم مثل من مجبوری تحمل کنی خودم عصبی شدم استرس گرفتم برا ابن که نزنم خودم رو میزنم گاهی جیغ میزنم 

خسته شدم خدایا من نمیشم رحم به من وامثال من کن 

بچه کسی جلو چشمش اینجور نشه وقتی مسخره بازی میکنه الکی میخنده میخوام بمیرم یا کارهایی که به نتیجه اش اصلا فکر نمیکنه 

ببین در کنار دکتر حتما روانشناس هم ببر عالیه ،من پشیمونم چرا زودتر نبردم، ولی صبوریت و زیاد کن قرص ب۳۰۰ و ویتامین Dهم خودت بخور ارومت میکنه ،والا منم ضعف اعصاب گرفتم ولی کاریش نمیشه کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حدا هیچ‌ کاری نمیکنه واسم سنگم بود من اینهمه صداش زدم التماسش کردم به رحم میومد

هممون این شبا رو گذروندیم...هرکدوممون یجور
میفهممت کاملا
من خودمم همین حس و حالو داشتم...
نمیدونم چی باید بگم:)
بهت حق میدم خسته باشی..بریده باشی...شاید تنها کاری گه از دستم بر میاد همینه!
که فقط درکت کنم:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببین اذیت حرف زدنش رو داره اون به کنار.دایم داره خونرو بهم میریزه تمام لباسهای کشو ها پخش زمین ینی م ...

دختر من تا صبح بیداره.لباس نمیپوشه .اگه برف بیاره با تیشرت میاد بیرون.دفتر و کتاب داداشش رو پاره می‌کنه.روی دیوارها با ماژیک خط می‌کشه.هنوز پیپی شو نمیگه.فوبیای محیط بسته داره.خونه ی هیچ کس نمیاد فقط پارک می‌ره.فقط کلمه میگه.هر کس بخوابه می‌ره میزنتش ومیگه پاشو....

حدا هیچ‌ کاری نمیکنه واسم سنگم بود من اینهمه صداش زدم التماسش کردم به رحم میومد

دعا برای ارامش خودت خوبه به حال اون بچه اثری نداره ببر دکتر داروش عوض کنه

همتا اسم خـودمه♥
شلوغ کاریاش بخوره به قلبم‌ من حرف زدنشو چیکار کنم خدا بچه همه حرف‌ میزنه الا من😭😭😭

تومدرسه دبیران بهش میگن از مسخره رادیو ضبط 

هرچی میگم حرف کم بزن نگو 

حتی فکرش هم مدام تکرارمیکنه بلند میگه همش سوال میکنه 

الان که خوابه تازه میتونم نفس بکشم 

البته با قرص خواب میخوابه

پسر منم  از ۶ سالگی خورد روز نیست  گریه نکنم همین دوساعت پیش که به زور خوابید  تازه ...

دختر منم همینه با حرف زدن مدل بچه یه ساله به خدا خونه نشین شدم هیجا نمیبرمش هیشکی باهاش دوس نمیشه انقد که بچه ها گفتن تو حرف‌ نمی‌زنی ما باهات بازی نمی‌کنیم من دلم خونه.به منم میگن نمیشینی نقاشی یادش بدی نمیدونن که کاغذارو‌ پاره می‌کنه میچپونه دهنش دایم با دستاش ور می‌ره بشدت لجبازه هرروز گریه هرروز گریهههه تا کی آخه😭

2810