2777
2789
آره چه ربطی داره این چه قانونی مرد بزرگتر باشه حتما 

تو خارج حل شده ست،فقط یه سری کشورهای داغون هنوز مردای پیر پاتالو واسه دخترای جوون خوب میدونن،دختر یه ماه بزرگتر باشه اخ و پیف میکنن

یارو شاهزاده انگلیسه،زنش مطلقه و سه سال ازش بزرگتره،اونو شایسته خودش میدونه،پسرای بیکار و بی‌عار ایرانی دختر یک ماه بزرگتر رو شایسته خودشون نمیدونن😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به سن پسره داره اگه زیر ۲۵ باشه نه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تو خارج حل شده ست،فقط یه سری کشورهای داغون هنوز مردای پیر پاتالو واسه دخترای جوون خوب میدونن،دختر یه ...

بهترین توصیف روازپسرای ایرانی کردی 😄

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
۹۵ کیلو چاقه،چاقی یه جور بیماریه دختر

برا قد ۱۸۰ چاق نیست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من برای خودم خواستگار سن کمتر از خودم قد زیر ۱۸۰ وزن زیر ۹۵ کیلو اصلا راه نمبدادم  چون جزو معی ...

منم دوست دارم طرف حداقل 5 سال ازم بزرگتر باشه و قدش بالای 180 باشه. وزن هم بالای 90. آخه خودم 80 کیلو ام، باید وزنش از من بیشتر باشه😐😂

بستگی به خودت داره. 

به عقده من با توجه به برداشت های من از اطرافیانم کسایی که خانومشون بزرگتر بودن اینه که

سال های اول مشکلی نیست ولی پا به سن که خانوما میزارن همش حس میکنن پیرتر از همسرشونن و مدام بابت این مسئله در عذاب اند. و اینکه به طرفت هم مونده من همه کسایی که دیدم در سن های بالاتر به همسرشون خیانت می کنن چون مردها فکر میکنن سوختن و خیلی جونن و جونی نکردن لذت همسر کم سن تر از خودشون رو نچشیدن.

اینا تماما برداشت های من از تمام کسایی بود که خانوما بزرگتر از اقاهاشون بودن

ببین من ازدواج کردم با یکی که دوسال کوچیکتره و خیلی راضیم

مشاوره هم رفتیم پیش دکتر گلزاری

واقعا ایشون خیلی عاقلن و منطقی

و از هر جایی مارو تایید کردن

کلی تست گرفتن و باهامون صحبت کردن

گفتن دوسال چیزی نیس به شرطی که بقیه شرایط اوکی باشه

ینی از بابت فرهنگی اجتماعی اقتصادی عقاید و مذهب و دیدگاهتون به زندگی و این قبیل چیزا باید حدالقل تفاوت و تعارض رو داشته باشید وگرنه سن ملاک نیست برای ازدواج مگر اینک اختلاف سنی خیلی زیاد باشه که بگی احتمال تعارض میره یالا

2810