2777
2789
عنوان

اهل ساری کسی هست؟لطفا جواب بدییین

1956 بازدید | 34 پست

دانشگاه  غیرانتفاعی هدف ساری حقوق قبول شدم،دانشگاهش خوبه؟ خوابگاه کجا برم؟ شهریه های خوابگاه و دانشگاه رو اطلاع دارین؟ لطفا کسی اهل ساری هست یا دانشجوعه جواب بده،

سلام من اینجا دانشجوام

شهر خوبیه کوچیکه یکم اگر از شهر بزرگ میای سخته

خوابگاه نمی‌دونم دانشگاهتون داره یا نه اگر بگه خودت باید بگیری یکم سخته چون خوابگاه خودگردان کمه اینجا کیفیتش کنه هزینه هاش بالا

اما اگر با دوستات بتونی خونه بگیری هزینه خونه ها خیلی معقوله

دانشگاهتون هم تو جاده دریای ساری میشه یه ساختمانه از بیرون خوب بنظر میرسه

سلام همون جاده دریا معروف قبول شدی ک تهش دریاعه کل مسیرش سفره خونه و کافه رستوران 😂

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من اینجا دانشجوام شهر خوبیه کوچیکه یکم اگر از شهر بزرگ میای سخته خوابگاه نمی‌دونم دانشگاهتون ...

عزیزم احتمالا خوابگاه نداره دانشگام،شما ک اونجا دانشجویی میتونی چند تا خوابگاه بهم معرفی کنی من هزینه ها رو بپرسم تقریبی؟ لطفا🫣🥹💚

ساری کوچیکه؟

خیییلیم کوچیک نیستا 

معمولیه 

رایتش این دانشگاه غیر انتفاهیه من از خوابگاهش خبر ندارم 

ولی رفتمش ی ساختمونه خوبه معمولیه 

از شهرم اندازه ی ربع ۲۰ دقیقه با ماشین فاصله داره 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
 عزیزم احتمالا خوابگاه نداره دانشگام،شما ک اونجا دانشجویی میتونی چند تا خوابگاه بهم معرفی کنی م ...

الان شماره هاشو می‌فرستم برات 

خوابگاه دانشگاه ما هم هست یکی دو شب میتونی مهمان با یکی از دانشجوهای اینجا بمونی اگر کسیو آشنا داری

من برای خوابگاه موندم الان ب خانواده ام چی بگم،من از مشهد میخام بیام

خب غیر انتفاهی میخواستی مشهد و اطرافش نمیشد ؟ 

اینهمه راه بیای اینجا

سلام همون جاده دریا معروف قبول شدی ک تهش دریاعه کل مسیرش سفره خونه و کافه رستوران 😂

جاده مرگ بگو😂 

انقد که با سرعت میرن هر روز یه تصادف 

تو جادشم تا یه جایی کافه داره دانشگاه آزاد که تموم میشه تا دانشگاه علوم پزشکی برهوته بعد اونم تا فرح آباد برهوته بعدش شروع میشه

جاده مرگ بگو😂  انقد که با سرعت میرن هر روز یه تصادف  تو جادشم تا یه جایی کافه داره دانش ...

اره ولی بعضیا چنان با دوق میگن ساری ی جاده دارن فلان تو انتخاب رشته در نظر بگیرین 

میترسیم بیان ببینن پشیمون بشن 😂